kuva 4  kuva 2  kuva 3
 kuva 2

Cigar Ashtray Ebony Metal


-12% Alennus
22,00 €
25,00 €

Saatavuus: Loppuunmyyty

Määrä


Cigar Ashtray Ebony MetalEebenpuuta ja metallia oleva sikarituhkakuppi on vaikuttava lisävaruste vaativille sikarin ystäville. Tyylikkään puunvärinsä ja pyöreän irrotettavan, metallisen tuhkankerääjänä toimivan upotteensa ansiosta tämä tuhkakuppi asettaa tyylikkäät standardit.


  • Materiaali: näyttävässä sikarituhkakupissa yhdistyvät eebenpuu ja metalli luoden viehättävän yhdistelmän luonnollista kauneutta ja eleganssia.

  • Pyöreä metallinen upote: irrotettava metallinen upote, jonka keskelle tuhka kerätään, on pestävissä varmistaen helpon puhdistuksen.

  • Metalliset sikarituet: kaksi tyylikästä metallista sikaritukea muodostavat kauniin kontrastin puurunkoon ja tarjoavat tyylikkään paikan sikareillesi.

  • Huopavuorattu pohja: sikarituhkakupin pohja on päällystetty mustalla huovalla varmistaen pitävän pohjan lisäksi myös herkkien pintojen suojauksen.

  • Mitat: 25 x 21 x 4 cm:n mittojensa ja 1086 gramman painonsa kanssa tämä tuhkakuppi tekee vaikutuksen näyttävyydellään.Eebenpuusta ja metallista valmistettu sikarituhkakuppi ilmentää ylellisyyttä ja hienostuneisuutta. Sen tyylikäs puunväri ja laadukkaat metalliosat tekevät siitä keskipisteen ja välttämättömän kumppanin nautinnollisiin hetkiin.


Tuet:
2 sikarille
Materiaali:
Metalli, Puu
Pituus:
250 mm
Leveys:
210 mm
Korkeus:
40 mm
Paino:
1086 g
Väri:
Kromi, Ruskea
Merkki:
Coney
EAN-koodi:
4014663104773

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

 Asiakkaiden arviointeja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tuotetta