100 päivän palautustakuumme

Jos et ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit lähettää käyttämättömän tuotteen takaisin meille 100 päivän sisällä toimituksesta. Tuotteitamme tilataan usein lahjoiksi. Koska olemme omistautuneita erinomaiselle asiakaspalvelulle, tiedät, että palauttamisella ei ole kiire, mikäli tuotteessa ilmenee jokin ongelma.

Entä jos tuotteeni on vahingoittunut?

Ole hyvä ja lähetä lyhyt kuvaus viasta ja tilausnumero (jos löydät sen kätevästi) asiakaspalveluumme. Mikäli tuote saapuu sinulle vahingoittuneena on aina hyödyllistä lähettää viasta kuva missä se sitten onkin. Näin voimme arvioida paremmin, onko vika aiheutunut kuljetuksen aikana.

Miten tuotteen voi palauttaa?

Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro, minkä tuotteen haluat palauttaa ja miksi.

Lähetämme sen jälkeen sinulle palautustoimituslapun ja annamme sinulle pakettilähetyspalvelun tiedot, jotta voit sopia sinulle sopivan ajan paketin noudolle.

Ole hyvä ja pakkaa tuote uudelleen pitävästi ja liitä palautustoimituslappu laatikkoon. Varmista ensin, että olet poistanut tai peittänyt alkuperäisen toimituksen viivakoodin.

Noudon yhteydessä sinun tulisi saada palautuskuitti. Säilytäthän sen todisteena palautustoimituksesta.

Poikkeustapauksissa pakettilähetyspalvelu ei välttämättä voi tarjota noutoa tuotteen mittojen takia tai jos alueellasi tai maassasi ei ole noutopalvelua. Näissä tapauksissa asiakkaan tulee valita edullinen palautustoimitusvaihtoehto, jonka kulut me hyvitämme.

Mitä on mahdollista palauttaa?

Hyvitämme aina tuotteen täyden hinnan sekä toimituksen hinnan varastoltamme sinulle.

Seuraavia kuluja ei hyvitetä:
Kustomoitujen tuotteiden hinta (esim. kaiverrukset).
Pikakuljetuksen lisämaksu, mikäli se valittiin standardikuljetuksen sijasta.
Kuljetuksen yhteydessä tapahtuvan käteismaksun lisämaksu, mikäli se valittiin maksutavaksi.

Maksamme aina palautuskuljetuksen, mikäli tuote saapuu sinulle vahingoittuneena tai palautuksen syy on meidän vastuullamme. Muissa tapauksissa asiakkaan on maksettava palautuskuljetus.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä hyvittämään tuotteita, jotka ovat olleet aktiivisessa käytössä.

Milloin saan hyvityksen palautuskuljetuksesta?

Jos lähetät tuotteita takaisin, hyvitys tapahtuu 14 päivän sisällä siitä, kun tuotteet ovat saapuneet varastollemme, mutta yleensä hyvityksissä tapahtuvat nopeammin. Hyvitys tapahtuu samalla maksutavalla, jota valitsit käyttää alkuperäisessä ostotapahtumassa. Otamme yhteyttä sinuun, jos kyseessä on maksutapa, josta emme saa tarvittavia tietoja maksunvälittäjältä.

Peruutusoikeus

100 päivän palautustakuumme lisäksi, sinulla on oikeus peruuttaa tilaus.

Oikeus perua kauppa
Sinulla on oikeus perua kauppa ilman mitään erityistä syytä, 100 päivän tutustumisaikana, alkaen tavaran vastaanottamisesta. Sinun on ilmoitettava kaupan perumisesta kirjallisesti tai muuten todennettavalla tavalla yrityksemme osoitteeseen.
Kaupan perumisen seuraukset
Tavaran ollessa hallussasi, sinun tulee huolehtia siitä, etkä saa luovuttaa sitä kolmannelle osapuolelle.
Mahdollisimman pian ilmoitettuasi kaupan purusta, sinun tulee lähettää tavara takaisin yrityksemme osoitteeseen.
Pidätämme oikeuden veloittaa korkeintaan suoria kustannuksiamme vastaavan summan, mikäli et palauta tuotetta ja joudumme noutamaan sen, tai mikäli palautat sen meidän kustannuksellamme. Palautuksen yhteydessä palautamme paitsi tuotteen hinnan, myös sen toimituskulut luoksesi. Palautuksen toimituskulut varastollemme ovat asiakkaan vastuulla.
Kun olet ilmoittanut meille kaupan perumisesta, kaikki meille maksettavat veloitukset hyvitetään sinulle mahdollisimman nopeasti, joka tapauksessa viimeistään 100 päivän kuluessa peruutusilmoituksestasi.
Sinulla ei ole oikeutta palauttaa tuotteita, jotka on tehty henkilökohtaisten vaatimustesi mukaisesti, selkeästi personoitu tai jotka luonteensa johdosta eivät ole palautettavissa tai kuluvat tai heikentyvät nopeasti.