Daniel Marshall

Daniel Marshall

Daniel Marshallin palkittuja humidoreja löytyy urheilun, viihteen ja maailmanpolitiikan suurimpien nimien kodeista. Jokaisen luomuksen tarjoama luokka, erottuvuus ja tyyli ovat vakiinnuttaneet Daniel Marshall -humidorien aseman kaikkien ylellisten sikarisäilytysratkaisujen vertailukohdaksi.


Daniel Marshallin nousu
Daniel Marshall -humidoritarina alkaa vuodesta 1982, kun Marshall lähti saavuttamaan tavoitettaan tulla suunnittelijaksi maailman arvostetuimpiin kuuluville ylellisyystavarataloille. Hän esitteli ainutlaatuiset mallinsa Cartierille ja Dunhillille. Dunhill tilasi Marshallilta sikarihumidoreja Pohjois-Amerikan markkinoille, ja pian hänen luomuksensa herättivät Euroopan huippusuunnittelutalojen huomion.
Pian tämän jälkeen Marshall suunnitteli ylellisiä erikoispuutuotteita muun muassa Dunhillille, Cartierille, Pierre Cardinille, Tiffany'sille, Bijanille ja Neiman Marcusille. Marshallin mallit löysivät lopulta tiensä muun muassa Tom Cruisen, Marokon kuningas Hassan II:n, Ronald Reaganin, Michael Jacksonin, Marlon Brandon ja Monacon ruhtinas Rainierin kaltaisille korkean profiilin henkilöille. Tämä avasi ovet tuotesijoitteluun elokuvissa ja televisiossa sekä yksinoikeussopimuksiin huippuyritysten kanssa maailmanlaajuisesti.

Kuitenkin vasta vuonna 1992 Daniel Marshallista tuli synonyymi sikarihumidoreille. Tänä vuonna ilmestyi kuuluisa Cigar Aficionado -lehti, joka muutti sikariteollisuuden kasvot ikuisesti. Menestyksekkään mainoskampanjan, hänen humidoriesimerkkiensä tapahtumissa esittelemisen ja suusta suuhun puheiden kautta Daniel Marshallista tuli alan asiantuntijoiden ja sikarin ystävien puheenaihe. Hänen humidorinsa alkoivat heti ilmestymään listoille Best Humidor of the Year ja Best Buy ympäri maailman.


Koska hänen humidoriensa kysyntä oli uskomatonta, Marshall päätti lopettaa yhteistyönsä ylellisten suunnittelutalojen kanssa ja keskittyä vain Daniel Marshall -brändättyjen humidorien luomiseen. Hän teki yhteistyötä Gianni Versacen tehtaan kanssa luodakseen nahasta valmistettujen sikaritarvikkeiden sarjan ja kehitti vuosien mittaan laajan valikoiman sikareihin liittyviä ylellisiä lahjoja, joita harrastajat kaikkialla maailmassa arvostavat.

Marshall on myös tehnyt yhteistyötä alan parhaiden sikarivalmistajien, kuten Manuel Quesadan, Nestor Plasencian ja Carlos Fuente Jr:n, kanssa tuottaakseen sarjan huippuarvosteltuja sikareita. Mikään näistä DM-sikareista ei ole saanut niin paljon huomiota kuin legendaarinen Daniel Marshall 24kt Gold -sikari, joka on päällystetty 25 paperinohuella kerroksella 24 karaatin italialaista kultaa.

Daniel Marshallin arvostettuun asiakasluetteloon on lisätty Arnold Schwarzeneggerin, Denzel Washingtonin, John Travoltan, David Beckhamin, Jay-Z:n ja Iso-Britannian kuninkaallisen perheen kaltaisia henkilöitä, joten Daniel Marshallin pysyvä perintö on vankasti paikallaan. Niinpä Daniel Marshall -humidorit ovat nousseet vertaansa vailla oleviin korkeuksiin, joissa ne nykyään lepäävät maailman halutuimpina humidoreina.

Miksi DM-humidorit?
Daniel Marshall- tai DM-humidorit tarjoavat sikarin ystäville omanlaista ylellisyyttä, poikkeuksellista käsityötaitoa, tyyliä ja toiminnallisuutta. Jokainen Daniel Marshall -humidori on Marshallin huippuosaamiseen sitoutumisen tuote, joka ulottuu edullisista tuotteista yltäkylläisiin, uniikkeihin humidoreihin, joita voidaan myydä tuhansilla dollareilla.

Upea ulkoasu
Matkamalleista ja pöytämalleista suuriin aarrearkkuihin, jokainen Daniel Marshall -humidori on valmistettu vain korkealaatuisista materiaaleista. Marshallin erikoisuutena ovat kauniin juovikkaat tai pahkaiset jalopuut mustasta eebenpuusta valmistetuin reunoin lisäten humidorin ulkoasuun eleganttia hienostuneisuutta. Daniel Marshallin kuuluisa 1000-coat-viimeistely lisää kerroskerrokselta lakkaa humidoreihin silmiinpistävän kiiltävän ulkonäön saavuttamiseksi, joka tuo esiin puunjuovakuvion parhaat puolet.


Jokaisen DM-pöytähumidorin ulkopuoli viimeistellään 24 karaatin kullalla päällystetyllä Daniel Marshall -tavaramerkin lukko- ja avainsarjalla, joka osoittaa kaikille katsojille, että humidori kuuluu arvokkaalle tuntijalle. DM-humidorien upea ulkonäkö takaa, että ne herättävät huomiota riippumatta siitä, mihin ne sijoitetaan.

Hieno sisus
Jokaisen humidorin sisus on hienointa brasilialais-espanjalaista setriä, joka imee hyvin kosteutta ja toimii yhdessä ilmankostuttimen kanssa optimaalisen kosteudenhallinnan ylläpitämiseksi. Setri parantaa myös sikareiden makua ja tuoksua ja tarjoaa ihanteellisen tilan sikareiden kypsytykseen.


DM-humidorien mallista riippuen espanjalaista setriä olevat tarjottimet ja tilanjakajat auttavat myös pitämään sikareita järjestyksessä ja valmiina nautintoa varten. Jokaisessa DM-humidoritilassa tämä toiminnallisuus yhdistyy erinomaisesti houkuttelevaan tyyliin tuoden varastointitilaan ripauksen ylellisyyttä. Jokainen sisätilan korostus on kiillotettua 24 karaatin kultalevyä, aina kvadranttisaranoista pienimpiin ruuveihin.

Tehokas kosteuden hallinta
Kaikissa Daniel Marshall -humidoreissa on hyväksi havaittu vaahtokostutin. Pöytämalleissa ilmankostutin pidetään siististi piilossa kannen alapuolelle kiinnitetyssä setripuisessa ilmankostutinpidikkeessä. Sekä ilmankostuttimessa että setripuupidikkeessä olevat tuuletusaukot mahdollistavat kosteuden vapaan virtauksen koko humidorissa, jotta sikarit saavat kaiken tarvitsemansa hoidon.


Toinen DM-pöytähumidoreista löytyvä suosittu ominaisuus on magneettiliuska numeroinnolla 1-12, jotta voit seurata kuukausittain, milloin on aika täyttää ilmankostutin uudelleen ja lisätä kostutusliuosta. Tämä ainutlaatuinen järjestely tekee ilmankostuttimen huollosta helppoa ja vähemmän turhauttavaa.
Kuten minkä tahansa ilmankostuttimen kanssa, on erittäin suositeltavaa käyttää DM-kostuttimessa aina tislattua vettä sekä laadukasta kostutusliuosta. Jos haluat päivittää akryylipolymeeripohjaiseen ilmankostuttimeen tai muunlaiseen laitteeseen, muista verrata mittoja DM-kostuttimen mittoihin varmistaaksesi, että se sopii pidikkeeseen.

Daniel Marshallin pöytähumidorit sisältävät myös digitaalisen kosteusmittarin. Sen helppolukuisen näytön avulla voit tarkistaa sekä suhteellisen kosteuden että lämpötilan nykyiset tasot sekä korkeat ja matalat tasot. Kosteusmittarissa on vahvat magneetit, jotka pitävät sen tukevasti paikoillaan kannen alapuolella olevan espanjalaisesta setristä valmistetun kehyksen sisällä.

Elinikäinen takuu
Jokaisen humidorin korkean laadun osoituksena jokaisen Daniel Marshall -humidorin mukana toimitetaan aitoustodistus, joka takaa, että saat aidon, maailmanluokan humidorin yhdeltä alan parhaista. Marshall suhtautuu humidorien laatuun niin vakavasti, että jokainen humidori kantaa elinikäistä takuuta.

Tuntijan valinta

Maailmassa ei ehkä ole nykyään mitään muuta humidorimallistoa, jossa laatu, ylellisyys ja toimivuus yhdistyvät yhtä onnistuneesti kuin Daniel Marshallin luomuksissa. Koko elämän pituisella intohimolla upotettuna jokaisen hänen nimeään kantavan luomuksen sydämeen Daniel Marshall -humidorit ovat yksinkertaisesti paras valinta vakavalle sikarituntijalle.


Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.