HumiDif

HumiDif

HumiDif Group erikoistuu sikarihumidoreihin ja tarvikkeisiin, jotka tarjoavat tyylikästä nykyaikaista muotoilua sekä vankkaa toiminnallisuutta. Monien sikariteollisuuden huippunimien räätälöityjen tuotteiden luottolähteenä HumiDif tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja myös yksittäisille kuluttajille. Suunnittelun ja rakentamisen laatu yhdistettynä yli 30 vuoden kokemukseen tarkoittaa, että HumiDif on luotettavimmasta päästä.

Maailmanlaajuinen voima
Vaikka HumiDif ei ehkä olekaan massoille kovin tuttu, tuotteet, joita he suunnittelevat ja luovat tunnetuille asiakkailleen, ovat takuulla tunnettuja. HumiDif Group tekee sen kaiken. Kostutuspusseista ja sikarilaatikoista muihin sikareihin liittyviin tuotteisiin. Ryhmä luo jopa ylellisiä pakkauksia rommille ja muille väkeville alkoholijuomille. Tehtaat sekä Kiinassa että Nicaraguassa antavat HumiDifille mahdollisuuden tarjota tuotteitaan todella maailmanlaajuisella skaalalla.

Painotuksella suunnitteluun, tuotantoon, logistiikkaan ja heidän asiakkaidensa tarpeita palvelevaan markkinointiin HumiDif tarjoaa uskomattoman laajan tuotevalikoiman, joka on tullut läheisesti tutuksi monille sikariharrastajille.

HumiDif Groupin asiakasluettelo on vaikuttava, ja siihen kuuluu monia välittömästi tunnistettavia tuotemerkkejä:

 • Cohiba
 • Davidoff
 • Trinidad
 • Flor de Cana Rum
 • Festival del Habano
 • H. Upmann
 • Joya de Nicaragua
 • AJ Fernandez
 • Montecristo

  HumiDifin sitoutuminen kuluttajaan ei lopu tähän. Ryhmä on luonut erillisen osaston, jonka tarkoituksena on jakaa heidän hienostuneita muotoilujaan jokapäiväisille sikarin ystäville. Tuloksena on kokoelma tyylikkäitä, korkealaatuisia tuotteita, jotka auttavat tekemään sikarikokemuksesta entistä nautinnollisemman.

  HF Barcelona
  HF Barcelona, osa HumiDif Groupia, tarjoaa sikarin ystäville valikoiman modernia muotoilua, joka sopii erinomaisesti liikkeellä oleville harrastajille. Jokainen näistä tuotteista on saanut inspiraationsa ja suunniteltu Barcelonassa, Espanjassa. Jokainen erityisesti sikariharrastajille luotu tarvike ilmentää kaupungin ainutlaatuista perinteen ja nykyaikaisuuden yhdistelmää.


  Smart Humidor
  HF Barcelonan yleisöä miellyttävää pöytähumidorisarjaa johtaa kauniisti muotoiltu Smart Humidor -sarja 50 Corona-kokoiselle sikarille. Jokaisessa humidorissa on kokonaan okoume-puusta valmistettu sisustus, joka tarjoaa erinomaisen kosteuden imeytymisen. Puu sopii myös erinomaisesti humidorien vuoraukseen, sillä siinä ei ole voimakasta hajua, joka vaikuttaisi sikareiden aromiin.  Humidoreissa on luotettava kostutusjärjestelmä, joka lepää tuuletetussa osastossa, joka sallii kosteuden kiertämisen koko humidorissa ilman, että kostutin joutuu suoraan kosketuksiin sikarien kanssa. Tyylikäs digitaalinen kosteusmittari lisää ilmettä humidorin sisätilaan, jossa on myös tilanjakajat, raskaat kvadranttisaranat sekä lukko- & avainsarja.  HF Barcelona Smart Humidor on saatavilla useissa eri ulkomuotomalleissa, joissa on silmäänpistäviä kiiltävän lakan ja joko puun tai korkean teknologian hiilikuidun yhdistelmiä. Jokainen tarjoaa erilaisen luonteen ja ulkonäön, joka osoittautuu täydelliseksi lisäykseksi hienostuneen sikarin ystävän kotiin tai toimistoon.

  Style-humidori
  Niille, jotka haluavat hieman suuremman kapasiteetin, HF Barcelona Style -humidori on erinomainen vaihtoehto. Näissä nykyaikaisissa klassikoissa on samat asiantuntevasti suunnitellut sisätilat kuin muissakin HF Barcelonan humidoreissa. Okoume-sisus muodostaa ihanteellisen kodin sikareille, kun taas kaksoiskostutusjärjestelmä pitää kosteutta koko ajan tasaisesti yllä.

  Voit pitää kosteustasoa tarkasti silmällä pyöreän digitaalisen kosteusmittarin ansiosta helppolukuisella näytöllä. Sulavasti toimivat kvadranttisaranat toimivat yhdessä ilmatiiviin sinetöinnin ja suojaavan lukitusjärjestelmän kanssa varmistaen, että tiiviisti suljettu kansi pitää jopa sata Corona-kokoista sikaria turvallisesti piilossa.
  Style-kostuttimen pyöristetyt reunat korostuvat kauniisti HF Barcelonan suosituilla viimeistelyillä, joista jokainen tarjoaa sekä nykyaikaisen että viehättävän hienostuneen ilmeen.

  DPs-humidori
  DPs-mallisto auttoi nostamaan HF Barcelonan humidorit kartalle ja jatkaa edelleen sikariharrastajien innostamista kaikkialla humidorein, jotka yhdistävät muodon ja toiminnan täydellisesti. Mitoitettuna noin 150 Corona-sikarille jokainen DPs-malliston humidori tarjoaa vankan valikoiman ominaisuuksia, moitteetonta ammattitaitoa ja erittäin miellyttävän ulkonäön.  Jokaisessa DPs-malliston humidorissa on HF Barcelonan tavaramerkiksi muodostunut okoume-sisus, joka tarjoaa korkean kosteuden imeytymisasteen parempaa kosteudenhallintaa varten. Kun useimmat muut HF Barcelonan humidorit tarjoavat tilanjakajia, joiden avulla sikarit voidaan helposti erottaa toisistaan, DPs-humidorit tarjoavat vielä paremmat sikarien organisointimahdollisuudet mukana tulevalla irrotettavalla tarjottimella.

  Kaksoiskostutusjärjestelmä, taustavalaistu digitaalinen kosteusmittari, tarkkuuskvadranttisaranat, ilmatiivis sinetöinti ja lukitusjärjestelmä lisäävät yhdessä vaikuttavan toiminnallisuuden jokaiseen DPs-humidoriin. Särmikkäät kulmat ja korotettu käsittely edessä ja päällä parantavat entisestään humidoria, joka on ihanteellinen keskipiste, joka kuvastaa kauniisti Barcelonan henkeä ja nykypäivän modernia sikarin polttajaa.

  Travel Humidor
  HumiDifin ja HF Barcelonan väki tietää kevyen matkustamisen arvon ja tekee sen tyylillä. HF Barcelonan Travel Humidor -sarja antaa sinulle joustavuutta ottaa sikarisi mukaasi minne ikinä menetkin mitä omaleimaisimman kosmopoliittisen tunnelman kera.  Huippuluokan muotoilun ja materiaalien ansiosta jokainen matkahumidori antaa sikareille parhaan mahdollisen suojan, jotta voit luottaa siihen, että sikarisi ovat parhaassa kunnossa ja valmiina nautittavaksi kaikkina aikoina. Jokaisen matkahumidorin sisus on okoumea, samaa puuta, jota käytetään HF Barcelonan isommissa humidoreissa, varmistaen parhaan ympäristön sikareillesi.  HF Barcelonan matkahumidorivalikoimassa on myös useita eri kokoja, joista voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan. Travel10 on äärimmäinen vaihtoehto pidempään matkalla olleille, sillä se tarjoaa tilaa jopa kymmenelle Churchill-kokoiselle sikarille. Lyhyemmille matkoille Travel5 on voittava valinta, sillä siinä on tilaa jopa viidelle suosikkisavukkeellesi. Jokaisessa näissä matkakokoisissa humidoreissa on ulosvedettävä tarjotin, ilmankostutin ja erittäin vahva magneettisuljenta.


  Jos tarvitset pienikokoisemman matkahumidorin tai haluat vain ottaa sikarit mukaan illanviettoon kaupungille, HF Barcelona Pocket -humidori on oikea valinta! Tyylikkäänä ja helppona kuljettaa Pocket-humidorin okoume-sisätiloissa on juuri sopiva määrä tilaa jopa kolmelle Corona-kokoiselle sikarille. Kannen sisälle piilotettu ilmankostutin varmistaa, että sikarit saavat oikean määrän kosteutta riippumatta siitä, minne menet.

  Sytyttimet, leikkurit ja tarvikkeet
  HF Barcelona -malliston laadukkaiden tuotteiden kautta HumiDif tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita, jotka tuovat sikarikokemukseen tyyliä ja luotettavuutta. HF Barcelona kattaa kaiken moniliekkisistä soihtusytyttimistä erittäin teräviin kaksiteräisiin sikarileikkureihin, jotka leikkaavat äärimmäisellä tarkkuudella.


  HF Barcelona tarjoaa myös kauniisti suunniteltuja tuhkakuppeja, sikarikoteloita, kostutettuja pusseja ja jopa lahjasettejä, joissa yhdistyvät vaikuttava toiminnallisuus ja moderniin tunnelmaan sopiva ulkoasu.

  Tulevaisuuteen HumiDifin kanssa
  Yli 30 vuoden asiantuntemus tuotteiden suunnittelusta nykyaikaiselle sikariharrastajalle on vakiinnuttanut HumiDifin aseman alan johtavana yrityksenä. Huippuluokan muotoilu on edelleen yrityksen peruspilari, sillä se auttaa puskemaan sikaritarvikkeiden rajoja tulevaisuuteen. Jos haluat tyyliä, luotettavuutta ja toimivuutta sekoitettuna yhdeksi ainutlaatuiseksi ilmaisuksi, tutustu HumiDifin HF Barcelona -humidoreihin ja muihin tarjouksiin tänään.

Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.