Reilut kaupan ehdot ovat mielestämme osa poikkeuksellisen hyvää asiakaspalveluamme. Asiakkaidemme etuihin kuuluvat mm. 100- päivän täysi palautusoikeus ja matalimman hinnan takuu, jolla takaamme 100% riskittömän kaupan. Piilokuluja ei ole. Olemme vakuuttuneet, että tuotteidemme loistava laatu vakuuttaa sinutkin.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat lopullisia kuluttajahintoja sisältäen arvonlisäveron (ALV). Arvonlisäveron määrä eritellään kaikissa laskuissa, jotta yritysasiakkaat voivat vähentää sen ALV-tilityksistään.
Toimitettaessa EU:n ulkopuolisiin maihin, kohdemaan viranomaisten asettamat tuontitullit, tullauskulut ja verot ovat asiakkaan vastuulla.

Ilmoitus epäkohdista

Huolitsijan vakuutusehtojen takia asiakkaan tulee tarkastaa tuotteet vastaanotettaessa. Postinkuljettajan tai kuriirin tulee vahvistaa pakkauksen näkyvät vauriot kirjallisesti toimituksen yhteydessä. Mikäli vaurioita ei voi havaita pakkauksen ulkopuolelta, sinun tulee ilmoittaa niistä meille kahden vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Maksu

Asiakas voi valita seuraavista maksutavoista: Luottokortti ja pankkikortti. Pyynnöstä on myös mahdollista maksaa pankkisiirrolla. EU-maissa on myös mahdollista maksaa käteisellä vastaanotettaessa tavara. Käteismaksusta perittävä kustannus on Saksassa 7,50 € ja muissa EU-maissa 14 €. Maksun eräpäivä on yleensä vasta toimituksen lähetyspäivänä ja se veloitetaan asiakkaalta vasta tänä päivänä. Käteisellä vastaanotettaessa eräpäivä on vastaanottopäivä. Luottokortilla maksettaessa luottokorttiyhtiö voi tehdä kortille maksuvarauksen, mutta veloitus tapahtuu vasta lähetyspäivänä.
Tilauksesi on meille ilmaus halustasi ostaa tavarat verkkosivultamme. Vahvistamme tilauksen vastaanoton lähettämällä sähköpostilla automaattisesti luodun vahvistuksen. Tämä on vasta vahvistus tilauksen vastaanottamisesta, eikä sitovaa sopimusta synny ennenkuin hyväksymme tilauksesi lähettämällä tilausvahvistuksen tai toimitamme tavarat.
Sopimus voidaan kirjoittaa englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, hollanniksi, ruotsiksi, venäjäksi tai japaniksi.
Kaikki tilaamasi tuotteet pysyvät meidän omaisuutenamme kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

päivän palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa ostamansa tuotteet 100 päivän kuluessa. Mikäli tuote ei jostain syystä vastaa asiakkaan odotuksia, palautamme kauppasumman tuotteen palauduttua meille alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Asiakkaalla ei ole velvollisuutta kaupan perumiseen. Tuotteen palauttamiseksi ei tarvitse määritellä mitään erityistä syytä. Tuotteen palauduttua palautamme kauppahinnan asiakkaalle välittömästi. Huomaa että räätälöityjä tuotteita ei voi palauttaa.
----------------------------
----------------------------
Oikeus perua kauppa
Sinulla on oikeus perua kauppa ilman mitään erityistä syytä, 100 päivän tutustumisaikana, alkaen tavaran vastaanottamisesta. Sinun on ilmoitettava kaupan perumisesta kirjallisesti tai muuten todennettavalla tavalla yrityksemme osoitteeseen.
Kaupan perumisen seuraukset
Tavaran ollessa hallussasi, sinun tulee huolehtia siitä, etkä saa luovuttaa sitä kolmannelle osapuolelle.
Mahdollisimman pian ilmoitettuasi kaupan purusta, sinun tulee lähettää tavara takaisin yrityksemme osoitteeseen.
Pidätämme oikeuden veloittaa korkeintaan suoria kustannuksiamme vastaavan summan, mikäli et palauta tuotetta ja joudumme noutamaan sen, tai mikäli palautat sen meidän kustannuksellamme. Palautuksen yhteydessä palautamme paitsi tuotteen hinnan, myös sen toimituskulut luoksesi. Palautuksen toimituskulut varastollemme ovat asiakkaan vastuulla.
Kun olet ilmoittanut meille kaupan perumisesta, kaikki meille maksettavat veloitukset hyvitetään sinulle mahdollisimman nopeasti, joka tapauksessa viimeistään 100 päivän kuluessa peruutusilmoituksestasi.
Sinulla ei ole oikeutta palauttaa tuotteita, jotka on tehty henkilökohtaisten vaatimustesi mukaisesti, selkeästi personoitu tai jotka luonteensa johdosta eivät ole palautettavissa tai kuluvat tai heikentyvät nopeasti.
----------------------------
----------------------------
100 päivän täysi palautusoikeus ei millään tavoin rajoita asiakkaalla myös olevaa laillista oikeutta kaupan perumiseen.

Alhaisimman hinnan takuu

Takaamme, että tuotteemme myydään aina edullisimpaan hintaan. Mikäli asiakas löytää saman tuotteen muualta halvemmalla 3 kuukauden kuluessa kaupasta, hyvitämme erotuksen.

Yksityisyys

Asiakkaan ja tilauksen tiedot tallennetaan. Tilauksen yksityiskohdat lähetetään sinulle sähköpostitse. Voit tallentaa käyttöehdot tällä sivulla. Yksityisyydensuojan tarkemmat tiedot ovat tietosuojalausekkeessamme.

Peruutus

Pidätämme oikeuden purkaa tilauksen laskuvirheiden, kirjoitusvirheiden ja painovirheiden johdosta.

Kaappien erikoistoimitus

Kaapit toimitetaan huolitsijan kautta (DDU).

Yritystiedot

Puh: + 358 (9) 31583250


Kansainvälinen pääkonttori:
HumidorDiscount
Gebr. Spohn GmbH
Moltkestraße 123 C
50674 Köln
Saksa

Johto: Felix Spohn
Verotunnus: 215/5817/1281

EU ALV-numero: DE813377639
Kaupparekisteri: Amtsgericht Köln
Kaupparekisterinumero: HRB 37042

Verkkosivun julkaisija on Humidor Discount - Gebr. Spohn GmbH.