Tarjoamme asiakkaillemme suuren valikoiman maksutapoja. Joidenkin maksutapojen saatavuutta on rajattu toimitusmaan perusteella. Tarjolla olevat maksutavat näkyvät tilaussivulla sen jälkeen kun toimitusosoite on ilmoitettu.

Maksu luotto- ja pankkikorteilla

Voit maksaa kätevästi ja turvallisesti luotto- tai pankkikortilla. Hyväksymme useimmat tavallisimmat luottokortit kuten Visa, MasterCard, American Express sekä JCB. Lisämaksi voimme käsitellä maksuja useimmilla pankkikorteilla, jotka on myöntänyt MasterCard ja Visa, esim. Visa Electron ja Visa Debit.

Saatavuus

Maksu luotto- ja pankkikortilla on saatavilla asiakkaille kaikissa maissa.

Turvallisuus

Noudatamme parhaita käytäntöjä asiakkaidemme korttitietojen turvallisuuden maksimoimiseksi. Kun valitset maksutavaksi luotto- tai pankkikortin maksun yhteydessä, sinut ohjataan pankkimme kanssa yhteistyötä tekevän erikoistuneen maksunvälittäjän maksusivulle (Computop; Redsys). Välittäjät ovat korkeimpien turvallisuusvaatimusten varmentamia (PCI-D DSS). Tämä tarkoittaa sitä, että korttisi tietoja ei käsitellä tai kerätä millekään omista palvelimistamme. Henkilökuntamme ei tule koskaan näkemään korttitietojasi, lukuun ottamatta korkeintaan kuusinumeroista tunnusta korttisi numerosta, jonka avulla maksusi voidaan tunnistaa. Maksunvälittäjä poistaa korttitietosi enintään 60 päivän kuluttua maksusta.

Milloin maksu veloitetaan minulta?

Maksut käsitellään samana päivän kuin maksu tehdään.Mikäli tuotetta ei ole saatavilla kolmen viikon sisällä tilauksen tekemisestä, hyvitämme maksusi ja otamme sinuun yhteyttä maksuun liittyen, kun tuotetta on taas saatavilla.

Peruutukset ja palautusmaksut

Kaikki hyvitykset tapahtuvat enintään kahden viikon kuluttua siitä, kun hyvityksestä on sovittu. Kaikki hyvitykset maksetaan samalle luotto- tai pankkikortille, jolla alkuperäinen maksu on tehty. Ole hyvä ja huomioi, että joissain tapauksissa hyvitys saattaa näkyä tiliotteessasi alkuperäisen maksun päivämäärällä hyvityspäivämäärän sijasta.

Maksu PayPalin kautta

Voit maksaa PayPalin kautta. Voit maksaa Paypalin kautta myös ilman Paypal-tilin luomista. Jos et halua luoda tiliä, valitse "Don't have a Paypal account" kun sinut on ohjattu Paypalin sivuille.

Saatavuus

PayPal-maksu on saatavilla asiakkaille kaikissa maissa.

Turvallisuus

Sinut ohjataan suoraan PayPalin sivuille, jotta voit kirjautua sisään ja suorittaa maksun. PayPalin kirjautumistietosi eivät välity meidän palvelimiemme kautta. Me emme pääse käsiksi PayPalin kirjautumistietoihisi mitään kautta. Maksusi on rajattu juuri siihen määrään, jonka hyväksyt PayPalin maksutapahtumassa.

Milloin maksu veloitetaan minulta?

PayPal-maksut käsitellään minuuttien kuluttua tilauksen suorittamisesta.

Peruutukset ja palautusmaksut

Jos maksat PayPalin kautta, mahdolliset hyvitykset maksetaan PayPal-tilillesi enintään kahden viikon kuluttua. Jos maksoit PayPalilla ilman käyttäjätilin luomista, PayPal siirtää hyvityksen takaisin kortille, jolla teit maksun.

Maksu käteisellä toimituksen yhteydessä

Voit maksaa tilauksesi suoraan UPS:n tai DHL:n lähetille toimituksen yhteydessä. Tämä on lähettipalveluiden tarjoama suhteellisen kallis maksutapa. Muihin maksutapoihimme verrattuna suurien kulujen takia joudumme veloittamaan lisämaksun tästä maksutavasta. Lisämaksun suuruus vaihtelee maittain ja se ilmoitetaan maksuprosessin aikana. Lähettipalvelu hyväksyy maksun vain käteisellä, joten sinulla tulee olla tasaraha varattuna maksua varten. Ennen suoraan lähetille täytyi maksaa lisämaksu. Tämä ei enää pidä paikkaansa. Sinun täytyy maksaa vain laskussa ilmoitettu summa, johon sisältyy kaikki käteismaksuun kuuluvat lisämaksut.

Saatavuus

UPS ja DHL tarjoavat käteismaksua toimituksen yhteydessä (C.O.D) eri maissa. DHL tarjoaa tätä palvelua vain Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Portugalissa. UPS tarjoaa tätä palvelua paljon useammassa maassa. Maksutavan saatavuus riippuu myös valitsemastasi toimitustavasta. Kaapit, joiden mitat ylittävät lähettipalveluiden sallimat määrät, kuljettaa välittäjä. Näissä tapauksissa käteismaksu ei ole mahdollista.

Turvallisuus

Meille ei välitetä mitään maksutietoja, joten tästä maksutavasta ei aiheudu mitään mahdollisia turvariskejä.

Milloin maksu veloitetaan minulta?

Lähettipalvelun toimituksen yhteydessä.

Peruutukset ja palautusmaksut

Jos maksat käteisellä toimituksen yhteydessä, meillä ei ole mitään tietojasi hyvitysmaksua varten. Näin ollen otamme sinuun yhteyttä ja kysymme mihin pankkiin haluaisit meidän järjestävän hyvityksen. Kaikki hyvitykset maksetaan enintään kahden viikon sisällä.

SEPA-suoraveloitusmaksu

Voit maksaa SEPA-suoraveloituksella. Se on lukuisissa maissa suostuin sähköisen kaupankäynnin maksutapa ja se on nyt saatavilla monissa Euroopan maissa. Esitä vain valitsemasi tilin IBAN-koodi. SEPA-suoraveloituksen kautta tehdyt maksut tapahtuvat aina euroina.

Saatavuus

Tämä maksutapa on saatavilla asiakkaille Euroopan maissa. Euromaiden asiakkaiden maksut voidaan saattaa loppuun helposti netissä. Eurooppalaisten asiakkaiden, joiden maassa käytetään jotain muuta valuuttaa kuin euroja, täytyy tulostaa kaavake ja lähettää se maksunvälittäjällemme. Tämän maksutavan saatavuus riippuu maksunvälittäjämme riskianalyysistä.

Turvallisuus

Kun valitset SEPA-suoraveloituksen, sinut ohjataan maksunvälittäjämme verkkosivuille (Computop; Klarna). Ole hyvä ja noudata heidän ohjeitaan ja esitä IBAN-koodisi. Nämä välittäjät ovat korkeimpien turvallisuusvaatimusten varmentamia (PCI-D DSS). Pankkitietojasi ei käsitellä tai säilytetä meidän palvelimillamme. Maksunvälittäjä välittää suoramaksutilauksen suoraan pankillesi.

Milloin maksu veloitetaan minulta?

Suoraveloitusmaksut käsitellään saman päivän kuin maksu on tehty.

Peruutukset ja palautusmaksut

Jos maksat suoraveloituksella kaikki hyvitykset maksetaan enintään kahden viikon kuluttua pankkitilille, jolla teit alkuperäisen maksun. Hyvityksen näkymiseen tiliotteellasi saattaa kulua enintään kolme työpäivää.

Maksu verkkotilisiirrolla (Sofort Banking)

Sofort Banking on Klarnan tarjoama palvelu, jonka avulla voit kätevästi maksaa tilisiirrolla verkkopankissa oston yhteydessä.

Saatavuus

Sofort Banking -maksu on saatavilla asiakkaille Saksassa, Itävallassa, Italiassa, Espanjassa, Belgiassa ja Alankomaissa.

Turvallisuus

Kun olet valinnut tämän maksutavan, sinut ohjataan Klarnan / Sofort Bankingin verkkosivuille. Siellä voit liitännän kautta järjestää tilisiirron pankkitililtäsi. Palvelu on TÜV:in varmentama ja se on ollut toiminnassa vuodesta 2006 asti. Palvelun tarjoava yritys, Klarna, on yksi maailman johtavista verkkomaksunvälittäjistä. Mitään tähän maksuun liittyviä tietoja ei käsitellä tai säilötä palvelimillamme, lukuun ottamatta loppuvahvistusta maksun onnistumisesta. Meillä tai maksunvälittäjällä ei ole oikeuksia päästä veloittamaan mitään muuta summaa kuin sen, jonka olet hyväksynyt maksuprosessissa.

Milloin maksu veloitetaan minulta?

Sofort Bankingin kautta tehdyt maksut veloitetaan yleensä tililtäsi samana päivänä kuin maksu on tehty.

Peruutukset ja palautusmaksut

Jos maksat Sofort Bankingin kautta, järjestämme hyvitysmaksun samalle pankkitilille, jolla alkuperäinen maksu on tehty. Saatamme joutua ottamaan sinuun yhteyttä saadaksemme täydet pankkitietosi hyvitysmaksua varten. Kaikki hyvitykset maksetaan enintään kahden viikon kuluttua.

Maksu laskussa tuotteiden vastaanoton jälkeen (Maksa myöhemmin Klarnalla)

Tarjoamme sinulle vaihtoehdon maksaa tilisiirrolla 14 päivän sisällä siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Tämä palvelu tarjotaan yhteistyössä Klarnan kanssa. Tulet saamaan laskun Klarnalta.

Saatavuus

Tämä maksutapa on saatavilla vain asiakkaille Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Alankomaissa. Maksutavan saatavuus riippuu Klarnan positiivisesta riskianalyysistä. Toimitus- ja laskutusosoitteiden tulee olla sama tai maksua ei voida käsitellä käyttäen tätä maksutapaa.

Turvallisuus

Sinulle ei aiheudu mitään turvallisuusriskejä, koska sinun täytyy maksaa tilauksesi vasta kun olet saanut tuotteesi ja tarkastanut sen. Jos et maksa ilmoitetun maksuajan sisällä, saat sähköposti-ilmoituksen, jossa kehotetaan sinua maksamaan ilmoitettujen ehtojen mukaisesti välttyäksesi myöhästymismaksuista. Huomioithan, että tilisiirrostasi saattaa kulua jopa viisi työpäivää siihen, että summa näkyy Klarna-tililläsi.

Milloin maksu veloitetaan minulta?

Asiakas voi järjestää maksun tilisiirrolla 14 päivän sisällä ostosta Klarnan laskussa ilmoitetulle pankkitilille.

Peruutukset ja palautusmaksut

Jos käytät tätä maksutapaa, meillä ei ole mitään pankkitietojasi hyvitysmaksua varten. Joudumme ottamaan sinuun yhteyttä ja pyytämään pankkitietojasi. Kaikki hyvitykset käsitellään enintään kahden viikon sisällä.

Maksu tilisiirrolla

Sinulla on myös mahdollisuus maksaa tilisiirrolla suoraan omasta pankistasi meidän pankkiimme. Suosittelemme yleensä, että valitset tämän vaihtoehdon vain, jos mikään muu maksutapa ei sovi sinulle. Maksaessasi tilisiirrolla tuotteesi toimitus viivästyy usealla päivällä, sillä meidän on odotettava kunnes maksu näkyy pankkitilillämme ennen kuin voimme käsitellä ja toimittaa tilauksen.

Huomioithan seuraavat seikat valmistellessasi tilisiirtoa:
- Valitse "jaetut kulut" palvelumaksuille. Sinä olet vastuussa kaikkien pankkisi palvelumaksujen maksamisesta.
- Maksut täytyy lähettää samassa valuutassa ja summan täytyy olla täysin sama kuin kassalla ilmoitettu hinta.
- Ilmoita tilisiirron viestissä tilausnumerosi ja asiakkaan nimi.

Saatavuus

Maksu tilisiirrolla on saatavilla kaikille asiakkaillemme joka puolella maailmaa. Joissain poikkeustapauksissa tämä maksutapa ei ole näkyvillä verkkosivuillamme. Jos näin sattuu, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin lähetämme sinulle ohjeet tilauksesi maksun järjestämisestä tilisiirrolla.

Turvallisuus

Jos päätät maksaa tilisiirrolla, palvelimemme eivät käsittele tai tallenna pankkitietojasi.

Milloin maksu veloitetaan minulta?

Tilisiirrolla maksetut summat veloitetaan tavallisesti pankkitililtäsi samana päivänä kuin suoritat siirron, mutta rahojen näkymiseen meidän pankkitilillämme kuluu yleensä useita päiviä.

Peruutukset ja palautusmaksut

Jos maksat tilisiirrolla järjestämme hyvitysmaksun samalle pankkitilille, jolla alkuperäinen maksu on tehty. Saatamme joutua ottamaan sinuun yhteyttä ja pyytää täysiä pankkitietoja, koska useimpien tilisiirtojen kohdalla kaikkia maksun hyvittämiseen tarvittavia tietoja ei ole saatavilla alkuperäisestä maksutapahtumasta. Hyvityksen tilisiirrolla käsitellään enintään kahden viikon sisällä.

Tulenko saamaan ALV-laskun?

Lähetämme kaikille asiakkaille automaattisesti ALV-laskun sähköpostilla tilauksen toimituksen yhteydessä. Euroopan ulkopuoliset asiakkaat saavat laskun ilman ALV:ia, sillä heidän ei tarvitse maksaa sitä.

Kysymyksiä palautuksista?

Katso lisätietoja palautuksista 100 päivän palautustakuu -sivultamme.