HumidorDiscount on kasvanut tasaisesti vuodesta 1999 asti, jolloin se perustettiin. Olemme edenneet nöyrästä alustamme vanhempiemme autotallista ja kellarista nykyiseen asemaamme johtavana kansainvälisesti toimivana sikaritarvikkeiden verkkomyyjänä, jolla on asiakkaita yli 140 maassa.

Meidän pakkomielteemme

Kaikki nämä vuodet olemme pyrkineet oppimaan kaiken mahdollisen tästä markkinaraosta niin, että sikarien säilyttämisestä ja sikaritarvikkeista on tullut intohimomme jopa pakkomielteeseen asti. Humidorioppaastamme on tullut vakio tiedonlähde humidoreista ja se onkin käännetty yli 30 kielelle. Ensi näkemältä kaikki humidorin voivat vaikuttaa aivan yhtä hyviltä. Kun tarkastellaan lähempään, voi huomata kuitenkin valtavia eroja sekä kostutusjärjestelmissä että humidorin rakenteessa, mikä voi vaikuttaa paljonkin sikarien kuntoon ja makuun. Meillä on pakkomielle löytää parhaat tuotteet, joiden innovatiiviset ideat johtavat ensiluokkaiseen toimintakykyyn ja, jotka antavat todella rahalle vastinetta. On aivan liian helppoa tulla hienostuneiden luksusmerkkien sokaisemaksi, mutta asiakkaidemme kirjoittamien yli 10.000 tuotearvion avulla humidorin valitseminen on yksinkertaista.
Pyrimme olemaan erinomaisia:
- Tarjoamalla rahoille parhaan vastineen
- Logistiikalla
- Asiakaspalvelulla
Tarjoamme asiakkaillemme rahoille parhaan vastineen. Haluamme, että jokainen HumidorDiscount-nettikaupan vierailija voi olla varma, että hän saa matalimman mahdollisen hinnan. Jokaista HumidorDiscountissa tehtyä ostosta koskee meidän matalimman hinnan takuu. Lisäksi kuljetusehtomme ovat hyvin suotuisat; yli 90 % kaikista tilauksista kaupastamme täyttää vaatimukset ilmaiselle kuljetukselle (katso kuljetusmaksut).
Logistiikka: Asiakkaamme haluavat vastaanottaa tilauksensa niin nopeasti kuin mahdollista. Monet kaupastamme ostetut tuotteet ovat lahjoja, joten ostajan on pystyttävä olemaan varma, että tilaus saapuu ajoissa. Koska palvelemme asiakkaita ympäri maailman, tämä aiheuttaa logistisia haasteita, joita lisää myös omistautumisemme suotuisille kuljetusmaksuille. Helpottaaksemme tilannetta, olemme keksineet logistisen ratkaisun, jossa varastoimme tuotteitamme varastoissa kolmessa maanosassa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Ranskassa, Italiassa, Iso-Britanniassa ja Espanjassa. Tämä takaa sen, että suurin osa asiakkaistamme Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa saavat tilauksensa 48 tunnin sisällä tilauksen lähettämisestä. Jos jotain tuotetta ei ole asiakkaan lähimmällä varastolla, kuljetamme sen muualta käyttäen UPS:in maailmanlaajuista palvelua ilman, että siitä koituu asiakkaalle lisäkustannuksia. Kun tuote on lähetetty, kukin asiakas saa sähköposti-ilmoituksen seurauskoodilla, jonka avulla kunkin paketin tarkka sijainti voidaan määrittää milloin vain aina lähetyksestä vastaanottoon.
Asiakaspalvelu: Tiedämme, että ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on tärkeää positiivisen ostokokemuksen kannalta. Jos sinulla on kysymyksiä tai asiaa koskien mitä tahansa tuotettamme, voit ottaa yhteyttä konsultteihimme, jotka auttavat sinua mielellään. Haluamme myös kuulla kaikki mahdolliset parannusehdotuksesi. Jaa asiasi kanssamme ja auta meitä takaamaan jatkuvasti paraneva asiakaspalvelu. Osoitamme omistautuneisuutemme erinomaisuudelle asiakaspalvelussa takaamalla 100 päivän palautusoikeuden.

Faktat ja luvut

Perustusvuosi: 1999
Perustajat: Felix Spohn, Dr. oec. Daniel Spohn
Johtaja: Felix Spohn
Asiakkaita yli 140 maassa maailmanlaajuisesti
Tuotteita myyty yhteensä: > 500 000
Arvioita huippuhumidoristamme: > 1 000 (asiakkaiden arvostelujen keskiarvo: 4,5 / 5 tähteä)
Asiakkaat arvostelivat palvelumme: 4,7 / 5 tähteä
Vierailijoita nettisivuillamme vuosittain: > 1 000 000
HumidorDiscountia johtaa Gebr. Spohn GmbH

1999

- Perustaminen ja suoramyynti tapahtuivat vanhempien kotoa käsin. Yritys aloitti toiminnan kellarissa, mutta laajentui myöhemmin autotalliin ja ullakolle.
- Verkkokauppa lanseerattiin saksaksi ja englanniksi. Tarjosimme jo silloin ilmaisen toimituksen ja takuun parhaasta hinnasta. Vuonna 1999 HumidorDiscount yksi maailman ensimmäisistä sikaritarvikkeisiin erikoistuneista verkkokaupoista.

2000

- Muutimme vanhaan toisen maailmansodan aikaiseen bunkkeriin, jonka jaoimme toisen yrityksen kanssa, joka myi hauta-arkkuja gootti-asiakkaille.
- Suunnittelimme oman humidorituotesarjamme

2003

- Muutimme nykyaikaiseen varastoon / toimistotiloihin (vihdoinkin!!)

2005

- Kansainvälinen laajennus: Ranska ja Italia
- Hankittiin silloinen suosituin saksalainen sikarisivusto.

2006

- Kansainvälinen laajennus: Espanja, Ruotsi, Alankomaat, Venäjä, Japani

2007

- Avasimme kivijalkakaupan

2013

- Avasimme nykyaikaisen myymälämme suurella humidorihuoneella

2014

- Lanseerasimme uuden verkkokaupan tarvikkeille ja miesten lahjoille luksussektorilla

2015

- Lanseerasimme oman premium-rommimerkkimme

2016

- Saimme Habanos Specialist of the Year -palkinnon. Kuvassa Felix Spohn vastaanottaa palkinnon Heinrich Villigeriltä, joka on Villiger & Söhne AG:n toimitusjohtaja ja cigar aficionado -lehden mukaan "yksi sikarialan vaikuttavimmista pelaajista".
- Lanseerasimme Perfectsmoke-sivuston piipunpolttajille
- Isännöimme ja järjestimme Kölnissä Big Smoke -tapahtuman, joka on yksi Euroopan suurimmista sikariharrastajien kerääntymisistä. Viime vuosina tapahtumaamme on osallistunut sikarialan tärkeimpiä ihmisiä, mukaan lukien: J.C. Newman Family, Antonio Gomez (La FLor Dominicana), Jonathan Drew (Drew Estate), Néstor Andrés, Gustavo, José Luis Plasencia (Plasencia), Juan Lopez (Gurkha), Kaizad Hansotia (Gurkha), Glenn Case (Kristoff Cigars), Bradley Rubin (Alec Bradley), George Sosa & Ralph Montero (Alec Bradley), Robert Caldwell (Caldwell Cigars), Jeremy Casdagli (Bespoke Cigars), Omar de Fries (Fratello Cigars), Jorge & Orlando Padrón (Padrón Cigars), Rocky Patel, Hamlet Paredes (Rocky), Juan Ignacio Martínez (Joya de Nicaragua), Pete Johnson (Tatuaje), Jaime & Janny Garcia (My father Cigars), Jan Vistisen (Royal Danish Cigar), Christian Eiroa (Eiroa Cigars, Camacho), Sam Reuter (Davidoff), Didier Houvenaghel (Nicarao, La Ley, Pitbull), Abdel Yousuf 'AJ' Fernandez (AJ Fernandez), Raymondo Bernasconi (Gilbert De Montsalvat)
Kuvassa Big Smoke Köln -tapahtumasta esiintyy Paul Segal, Kolja Kukuk, Felix Spohn ja Rocky Patel

2017

- Verkkokaupan laajennus 22 kielelle
- Sikariolohuoneen avaus

2018

- 70 000 € käsintehty antiikkinen Cassaforte-humidori

- Lanseerasimme oman premium-sikarisarjamme

Johtaja

Felix Spohn

Asiakaspalvelu

André Batzer (asiakaspalvelun johtaja), Irmgard, Katharina, Gergö kansainvälinen: Rubén (ES), Junichi (JP), Antonio (IT), Irina (RU), Louise (SV), Madly (FR), Natalia (PL), Iris (EN, ES, FR)

It-työntekijä

Josep (verkkokehityksen johtaja), Valerian (verkkokehitys), Thomas (IT), Matias (full stack designer)

Kirjanpito

Tobias Hölscher (kirjanpidon johtaja), Gisela, Dagmar, Mischa

Tilausten käsittely

Maren, Margit, Christoph

Muu

Moritz (tuotehallinta), Jannik (tuotekehitys), Jelena (myymäläpäällikkö), Hülya (toimisto), Fabian
Lisätietoja löytyy yhteystietosivultamme sekä yritystietosivultamme.