Humidorit

Humidorit

Mikään ei ole niin ilahduttavaa kuin valita asianmukaisesti huollettu, täydellisesti kostutettu sikari omasta sikarihumidoristasi. Laatu on avain optimaaliseen sikarin säilytykseen. HumidorDiscount on täällä auttaakseen sinua löytämään humidorin, joka tarjoaa sinulle vuosia sikarin polttamisen autuutta.

Mikä on humidori?
Humidori on yksinkertaisesti sanottuna itsenäinen tila, joka tarjoaa tupakalle kosteussäädellyn ympäristön. Kostutuslaite pitää humidorin sisätilan noin 65-72 prosentin suhteellisessa kosteudessa, joka on sikareille optimaalinen alue. Laadukas humidori tarjoaa luotettavuutta, tyyliä ja kokonaisuudessaan mielenrauhaa, jonka ansiosta voit nauttia sikarin polttokokemuksesta paremmin.

Nykypäivän sikarikostuttimet tarjoavat paljon hienostuneempia vaihtoehtoja nykyaikaiselle sikariharrastajalle, ja niissä on laadukkaita materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, akryyliä ja jopa hiilikuitua. Hyvin valmistettu humidori takaa, että suhteellinen kosteus säilyy mahdollisimman tehokkaasti. Sikarisi säilyvät turvallisesti ihanteellisessa ilmastossa, jotta voit nauttia upeasta savukkeesta joka kerta.

Kostuttimien tyypit
Jokaisella sikariharrastajalla tai sikarin toimittajalla on erilaiset tarpeet ja toiveet, joten on olemassa lukemattomia erilaisia humidorityyppejä, joista valita. Kun selaat HumidorDiscountin humidorien valikoimaa, mieti, mikä tyyppi sopii sinulle parhaiten.

Pöytä
Pöytämallit ovat yleisin humidorityyppi. Ne tarjoavat uskomattoman monipuolisuuden loputtomalla koko- ja tyylivalikoimalla, ja ne sopivat erinomaisesti niin veteraaniharrastajille, jokapäiväisille sikarin ystäville kuin satunnaisille harrastajillekin. Oli kyseessä sitten koti tai toimisto, pöytähumidori voi lisätä sisustukseen tyylikkyyttä ja pitää sikarit helposti ulottuvillasi. Lasikantiset humidorit sopivat erinomaisesti sikarikokoelmasi esittelyyn. Jos haluat todella esitellä arvokkaita sikarejasi, tutustu adorinin yleisöä miellyttävään Cube Deluxe Humidoriin.

Pöytähumidoreiden kapasiteetti voi vaihdella niinkin pienestä kuin viidestä sikarista aina 300 sikariin tai useampaan, mutta useimpiin mahtuu keskimäärin 25-150 sikaria. Löydät hienoja esimerkkejä adorinin hienojen humidoreiden valikoimasta, joka esittelee sikareiden säilytysvaihtoehtojen laajan valikoiman.

Matkailu
Se, että olet liikkeellä, ei tarkoita, että sinun tarvitsee olla ilman kunnolla kostutettuja sikareita. Matkahumidorit antavat sinulle joustavuutta pitää sikarisi optimaalisessa ympäristössä riippumatta siitä, minne matkasi vievät sinut. Matkahumidorit voivat vaihdella pienistä, kostutetuista sikarilaatikoista suurempiin, komeisiin malleihin, jotka voivat toimia jopa työpöytähumidoreina.

Kaappi
Vaikuttavan näköiset humidorit ovat vakavasti otettavien keräilijöiden ilmeinen valinta, sillä kaappihumidorit tarjoavat yleensä enemmän tilaa sikareille sekä erittäin hienostuneita tyylejä. Suuremmat, lattialle tai seinälle asennettavat kaapit ovat yleisimpiä vähittäiskaupassa, koska niissä on suurempi kapasiteetti ja paremmat esittelymahdollisuudet. Monissa kaappihumidoreissa on myös elektronisia kostutusjärjestelmiä ja muita vaihtoehtoja ilmastoinnin hallinnan tehostamiseksi.

Walk-In
Kuten nimestä käy ilmi, nämä ovat kostutettuja tiloja, joihin pääsee fyysisesti sisään. Yleisimmin sikarikaupoissa käytety ja vain vakavimpien sikariharrastajien käyttämät walk-in-humidorit voivat olla niinkin pieniä kuin luutakaappi tai niinkin suuria ja kattavia kuin kokonainen myymälätila. Kunhan alue on suljettu ja jatkuvasti kostutettu, se voi olla walk-in-humidori. Huoltokustannukset ovat korkeat, ja walk-in-humidorit vaativat paljon kestävämpiä kostutusjärjestelmiä, puhumattakaan suuremmasta veden ja sähkön määrästä. Ne eivät siis ole ihanteellisia satunnaiselle sikariharrastajalle.

Oikean kostuttimen valitseminen
Kun olet rajannut haluamasi humidorin tyypin, voit keskittyä tarpeisiisi parhaiten sopivan humidorin yksityiskohtiin. Muutamien parametrien asettaminen ennen kuin aloitat etsinnän tekee humidorin valinnasta sujuvamman ja onnistuneemman yrityksen.Koko
Mahtuuko humidori siihen tilaan, johon aiot sen sijoittaa? Ajattele humidoria pienenä huonekaluna ja harkitse sen sijoittamista huoneeseen sen mukaisesti. Mittaa alue, ja vertaa sitä kunkin humidorin sivulla saatavilla oleviin kokoihin.

Kapasiteetti
Kuinka montaa sikaria sinun tarvitsee säilyttää? Tämä voi olla hankalaa, sillä kaikki riippuu sikarien kulutustasostasi, siitä, kuinka usein vaihdat sikareita, ja siitä, tarvitsetko tilaa sikareiden pitkälle ikääntymiselle. Jos et ole varma ja käytettävissä oleva tila sallii sen, valitse aina hieman suurempi tila kuin mitä luulet tarvitsevasi. Tutustu HumidorDiscountin humidorilaskurityökaluun saadaksesi paremman käsityksen jokaisen humidorin kapasiteetista.

Tyyli
Sopiiko humidori sisustukseen? Pitäisikö sen olla perinteisen vai modernin näköinen? Käytetäänkö sitä sikareiden esittelyyn? Tarvitseeko se lukon ja avainsarjan? Näet humidorin todennäköisesti päivittäin, joten haluat sen olevan miellyttävä lisä huoneeseen häiritsevän tekijän sijaan. Löydät varmasti sopivan tyylin hillitystä ja toimivasta aina huomiota herättävään keskipisteeseen.

Budjetti
Aivan kuten mikä tahansa muukin investointi, sikarihumidori on sellainen, jota kannattaa harkita huolellisesti, jotta se täyttää tarpeesi. Huonompien kostutusjärjestelmien päivittämisestä aiheutuvat kustannukset voivat olla huomattavat, ja niin voi olla myös väärin kostutettujen sikareiden tappioiden korvaaminen. Tee siis budjettisuunnitelma, jotta voit välttää nämä turhautumiset myöhemmin. Kostuttimia on lähes kaikissa hintaluokissa aina perusaloituskostuttimista adorinin upeaan, ainutlaatuiseen Tresor Cassaforte Humidor Safeen..

Näiden näkökohtien lisäksi voit siirtyä pidemmälle humidorin sisätilojen toiminnallisuuden yksityiskohtiin. Kun sinulla on vankka ominaisuusvalikoima humidorisi sydämessä, sikarisi säilyvät ja ovat paremmin suojattuja, mikä tekee sikarin polttokokemuksesta paljon onnellisemman.Kostutus
Tämä on ratkaisevan tärkeää minkä tahansa kostuttimen asianmukaisen toiminnan kannalta. Useimmissa humidoreissa on ilmankostutuslaite, mutta haluat olla varma, että kostutin tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn. Akryylipolymeerifleece on suosittu kostutusmateriaali, joka voi varastoida enemmän vettä kuin perinteiset sienipohjaiset kostuttimet. Mikroprosessoriohjatut elektroniset ilmankostuttimet ovat ehdottomasti paras valinta. Voit aina tarvittaessa lisätä tai päivittää kostuttimen riippumatta siitä, millaista kostutusta tarvitaan.

Vuoraus
Humidorin sisävuoraus voi auttaa sikarien ikääntymisprosessia ja myös ylläpitää paremmin tasaista kosteutta. Kostuttimet, jotka on vuorattu kosteutta imevällä espanjalaisella setrillä, ovat suositeltavia. Mahonki ja okume ovat kuitenkin myös tehokkaita vaihtoehtoja, joita löytyy monista korkealaatuisista humidoreista. Lasi- tai akryylihumidoreissa ei välttämättä ole vuorausta, joten suositellaan setritarjottimien tai -väliseinien lisäämistä.

Rakennuslaatu
Ajattele humidoria perintökaluna, jonka pitäisi kestää koko elämän. Humidorin tehokkuus on suoraan yhteydessä käsityön laatuun, joten etsi humidori, jossa on paksut seinät ja tukeva runko. Adorinin Santiago Deluxe -humidori on hyvä esimerkki. Tehostettu vahvuus tarkoittaa, että humidori pystyy eristämään sisäisen kosteuden paremmin, mikä tarjoaa tehokkaamman ja pitkäikäisemmän sikarin säilytysratkaisun.

Saranat
Humidorin usein unohdettu näkökohta, laadukkaat saranat, voivat tarjota suuremman pitkäikäisyyden, pehmeämmän avautumisen/sulkemisen ja paremmin sinetöivän kannen. Raskaat kvadranttisaranat ovat humidoritehtaiden ja sikariharrastajien suosikkivalinta saranoiden tarjoaman korkean kestävyyden ja tyylin vuoksi.

Hygrometrit
Vaikka sikareiden kostuttaminen ei ole välttämätöntä, kosteusmittarit helpottavat huomattavasti kosteustasojen seurantaa ja varmistavat, että sikarit pidetään ihanteellisissa olosuhteissa. Monissa humidoreissa on kosteusmittari, mutta usein nämä ovat epätarkempia metallijousikosteusmittareita. Erittäin tarkat tarkkuushiuskosteusmittarit ja helppolukuiset digitaaliset kosteusmittarit ovat suosittuja vaihtoehtoja, jotka voivat antaa sinulle enemmän mielenrauhaa. Joissakin on jopa integroitu lämpömittari. Voit selata HumidorDiscountin kosteusmittareita ja lämpömittareita löytääksesi sopivan tyypin ja koon humidoriisi.

Sisätilojen parannukset
Tämä sisältää erilaisia vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa parantamaan humidorin yleistä suorituskykyä. Esimerkiksi tuuletusaukot ja uurretut sisäseinät parantavat ilmankiertoa ja varmistavat, että jokainen sikari saa paremmin kosteutta, jota tarvitaan niiden säilyttämiseen optimaalisessa kunnossa. Muut hyödylliset lisälaitteet, kuten setripuiset tilanjakajat ja tarjottimet, voivat myös auttaa parantamaan sikarien organisointia ja optimoimaan samalla kosteuden hallintaa.

Humidorin metsästys tehtynä helpoksiNäillä vinkeillä varustautuneena olet valmis löytämään sikarihumidorin, joka tarjoaa pitkäkestoisen kodin, joka sopii ihanteellisesti arvokkaille sikareillesi.

Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.