Elie Bleu

Elie Bleu

Vain muutama eliittihumidorivalmistaja hallitsee nykypäivän luksushumidorimarkkinoita, ja yksi arvostetuimmista on Elie Bleu. Tyyliltään ylelliset, muotoilultaan tehokkaat ja laadukkaasti valmistetut Elie Bleu -humidorit ja -lisävarusteet ovat täydellinen high-end-valinta nykypäivän modernille sikarin ystävälle.

Jonkin taianomaisen alku
Elie Bleun tarina alkaa vuonna 1976, kun Elie Bleun työpajat avattiin Faubourg Saint Antoinessa, Pariisin kaapinvalmistusteollisuuden keskuksessa. Alain Berdan perustamat työpajat saivat nopeasti maineensa hienoimmista asiantuntevasti käsityönä valmistetuista tuotteistaan käsin valituin puulajein, joissa näkyi huomattava intarsiatyöskentelyn lahjakkuus.

Elie Bleun humidorit olivat Pariisin sikareita rakastavan eliitin suosikkeja. Sana kulkeutui lopulta Yhdysvaltoihin mitä sopivimmalla hetkellä. Sikaribuumi oli 1990-luvulla vasta syttymässä, ja ajoitus oli oikea Elie Bleun maailmalle esittelemiselle.

Maailmanlaajuinen näkyvyys kiihdytti Elie Bleu -humidoreiden kysyntää ja antoi yritykselle mahdollisuuden avata ensimmäisen Pariisin putiikkinsa vuonna 1997. Alain Berda myi yrityksen vuonna 1998, mutta Elie Bleun kohtalo oli määrätty. 2000-luvun alkuun mennessä Elie Bleu oli jatkuvasti maailman parhaiden humidoreiden joukossa, ja se alkoi laajentaa tuotantoaan moniin muihin tuotteisiin. Elie Bleu loisti luomalla maailmanluokan perintökalleuksia hienostuneille ihmisille kaikkialla maailmassa, kellonpyörittimistä korurasioihin ja paljon muuta.

Uuden verstaan avaaminen vuonna 2007 antoi Elie Bleulle enemmän joustavuutta, jotta se pystyi vastaamaan kysyntään, laajentamaan tuotevalikoimaa ja keskittymään ympäristön kestävyyteen. Vuodesta 2019 lähtien yritys on keskittynyt entistä enemmän hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen ilmastonmuutoksen vaikutusten minimoimiseksi ja istuttaa samalla yhden puun jokaista myytyä Elie Bleu -tavaramerkin tuotetta kohden.

Maineella ylellisestä laadusta yhdistettynä globaaliin vastuuntuntoon Elie Bleu on edelleen yksi maailman arvostetuimmista humidorien valmistajista. Lisäksi Elie Bleun työpajojen käsityöläiset eivät lepää laakereillaan, vaan he jatkavat muotoilun, tyylin, rakennustekniikoiden ja mielikuvituksen rajojen ylittämistä.Elie Bleu -prosessi
Jokainen Elie Bleu -humidori valmistetaan huolellisesti käsityönä, ja jokaista vaihetta korostaa mestarikäsityöläinen, joka on asiantuntemuksensa ja taitojensa huipulla. Näiden upeiden taideteosten luomiseen vaaditun prosessin ymmärtäminen vain lisää Elie Bleu -humidorin omistamisen iloa ja arvostusta.

Puuvalikoima
Elie Bleu -humidorien valmistuksessa käytetään vain hienoimpia puulajeja, joista arvokkaimpia ja eksoottisimpia käytetään Elie Bleun upeiden viilujen valmistukseen.

Tuotesuunnittelu
Elie Bleun suunnittelutiimi yhdistää vaativan toiminnallisuuden Elie Bleun legendaariseen ylellisyyteen ja taidokkaisiin intarsiakuvioihin luodakseen humidoreja, jotka kestävät aikaa sekä rakenteeltaan että tyyliltään.

Intarsiakuviointi
Elie Bleun käsityöläiset erottautuvat muista monimutkaisella taidolla ja kärsivällisyydellä, joita tarvitaan yksittäisten materiaalikappaleiden, kuten viilun tai helmiäisen, kokoamiseen yhteen suuremman designin tai kuvan luomiseksi. Vaikka kaikissa Elie Bleu -humidoreissa ei ole intarsiatyötä, siitä on tullut ikoninen osa Elie Bleun mystiikkaa.

Humidorin rakennus
Elie Bleu -humidorit heräävät eloon työpajan käsityöläisten mestaruuden ansiosta, sillä he rakentavat ja hiovat jokaisen humidorin käsin, kunnes se on niin lähellä täydellisyyttä kuin mahdollista.

Viimeistelevät kosketukset
Kun jokainen humidori on rakennettu, se viimeistellään puuviiluilla tai muilla materiaaleilla ja kiillotetaan antamaan lopullista Elie Bleu -kosketusta ennen kuin se lähtee työpajasta, ja siitä tulee ylpeän sikarin ystävän arvokas perintökalu.

Humidorit
Elie Bleun monipuolinen valikoima korkeatasoisia humidoreja tarjoaa jotakin jokaiseen makuun, aina kainon hillityistä klassikoista rohkeasti muotoiltuihin huomiota herättäviin humidoreihin ja kaikkialle siltä väliltä. Jokaisessa perintökalleuslaatua olevassa humidorissa käytetään hienoimpia materiaaleja ja laitteistoja optimaalisen sikari-ilmaston takaamiseksi.

Jokaisen humidorin ulkopuoli on taideteos itsessään, ja sen kauniisti muotoillut viimeistelyt ja intarsiat tarjoavat hienoja yksityiskohtia. Elie Bleun käsityöläisillä on käytössään laaja valikoima eksoottisia puulajeja, kuten bubinga, macassar, mahonki, eebenpuu ja yksi Elie Bleun erikoisuuksista, plataani.Elie Bleun eri humidorimallien ulkonäkö ja tyyli vaihtelevat suuresti. Yksinkertaisista mutta tyylikkäistä klassikoista suosittuun Che-sarjaan, jokainen tarjoaa houkuttelevan harmonian muotoilun ja toiminnallisuuden välillä. Elie Bleun Medal-sarja tarjoaa tästä loistavan esimerkin käyttämällä värjättyä plataania, espanjalaista setripuuta ja taidokkaita intarsioita kauniin taideteoksen luomiseksi, joka toimii hienona keskipisteenä mihin tahansa huoneeseen tai toimistoon.Elie Bleu -humidorien sisätilat ovat yhtä vaikuttavia. Espanjalaista setriä käytetään äärimmäisen tarkasti, jotta sikareille saadaan täydellinen koti. Vastoin yleistä uskomusta Elie Bleu suosittelee, että vettä ei käytetä heidän setripuuvuorauksissaan kosteuden lisäämiseksi. Rakenne on niin laadukasta, ettei lisäkosteutta tarvita. Veden käyttö voisi myös vahingoittaa hienoksi hiottua setripuuta vähentäen humidorin tehokkuutta.

Humidorin luotettavuutta ja tyyliä lisäävät myös muut sisustukseen liittyvät seikat, kuten raskaat saranat, jotka ovat yleensä kultaista tai hopeista levyä. Nämä saranat tarjoavat kestävyyttä ja kannen sulavaa toimintaa auttaen varmistamaan täydellisen sinetöinnin. Monissa Elie Bleu -humidoreissa on houkuttelevat lukko- ja avainsarjat, jotka lisäävät turvallisuutta, sekä setripuiset tilanjakajat sikareiden parempaan organisointiin.


Jokaisessa Elie Bleu -humidorissa on kullattu tai hopeoitu Elie Bleu -kostutin, joka tarjoaa luotettavaa passiivista kosteudensäätöä. Säädettävät ilmanvaihtoaukot tarjoavat enemmän joustavuutta ympäristön räätälöinnissä sikareiden tarpeisiin sopivaksi. Lisää vain tislattua vettä, aseta ilmanvaihtoaukot halutulle tasolle, ja ilmankostutin hoitaa loput. Elie Bleu sisällyttää useita ilmankostuttimia suuremman kapasiteetin humidoreiden kanssa, jotta kosteudenhallintaa voidaan optimoida paremmin.

Elie Bleu -tavaramerkin neulakosteusmittareiden avulla on helppoa pitää silmällä näitä kosteustasoja, ja ne, kuten ilmankostuttimetkin, kiinnittyvät helposti kannen alapuolelle magneettien avulla. Helppolukuiset asteikot voidaan tarkistaa yhdellä vilkaisulla, ja sikareille suositeltava suhteellinen kosteusalue on merkitty kätevästi.


Nämä ominaisuudet luovat yhdessä ihanteellisen yhdistelmän muotoa ja toimintaa, jotka ovat tehneet Elie Bleusta yhden maailman arvostetuimmista ja kunnioitetuimmista humidorivalmistajista.

Humidorit eliniäksi
Jokainen Elie Bleu -humidori on perintökalleuslaatuinen luomus, joka tulee osoittautumaan loputtomaksi ylpeydenaiheeksi, josta voit nauttia koko elämäsi ajan. Jos haluat parasta tyyliä ja toimivuutta, jonka ovat luoneet huippuosaavat käsityöläiset, tee Elie Bleu -humidorivalintasi tänään!


Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.