Sikarilaatikot

Sikarilaatikot

Sikarikotelo on liikkeellä olevan sikarin ystävän välttämätön työkalu, joka auttaa suojaamaan sikareitasi ja antaa sinulle samalla mahdollisuuden näyttää tyylikkään puolesi. Sikarikotelot eivät ainoastaan anna sinulle mielenrauhaa ja ylpeyden tunnetta, vaan ne voivat myös tehdä sikarikokemuksesta miellyttävämmän matkan varrella. Sikarikoteloita löytyy lähes joka tilanteeseen, joten HumidorDiscount auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan sikarikotelon.

Sikarikotelon valitseminen

Koska sikarikoteloita on niin monenlaisia, voi tuntua hieman ylivoimaiselta valita ihanteellinen kotelo tarpeisiisi. Silti se voi olla aina niin palkitsevaa! Prosessin yksinkertaistamiseksi tässä on muutamia näkökohtia, jotka auttavat sinua etsinnässäsi:

 • KOKO - Ehkä vaikein asia on koko. Vaikka monilla sikarinharrastajilla on suosikkisikarikoko, monet nauttivat silti useista eri kokoluokista. Jotkin kotelot ovat kokokohtaisia, kun taas toiset saattavat laajentua niin, että niihin mahtuu sikareita, joiden rengaskoko ja pituus vaihtelevat. Jos poltat vain yhtä sikarikokoa, kuten Coronaa tai Robustoa, on selvää, että suosikkisikarillesi tehty kotelo on paras valinta. Mutta jos nautit siitä, että vaihtelet hieman eri sikarikokojen välillä, on parasta valita suurempi ja monipuolisempi kotelo.

 • TILAISUUS - Kun tiedät tarkalleen, missä ja milloin aiot käyttää sikarikoteloa, se auttaa sinua myös määrittämään, mikä on paras kotelo sinulle. Mieti, käytätkö yksinkertaista kantokoteloa vain muutaman tunnin päivässä vai tarvitsetko mahdollisesti kostutettua koteloa pidemmille retkille. Jos käytät sitä todennäköisesti enimmäkseen ulkona, esimerkiksi golfkentällä tai telttaillessasi, kestävämpi kotelo saattaa olla paras. Jos käytät koteloa liiketilaisuuksissa tai muodollisemmissa asioissa, pehmeämpi, hienostuneempi tyyli saattaa olla paras valinta.

 • KAPASITEETTI - Liian monta sikaria on aina parempi kuin liian vähän, mutta joskus vähemmän on todellakin enemmän. Ei ole mitään järkeä raahata mukanasi enemmän sikareita kuin tarvitset. Yhdelle tai kahdelle sikarille tarkoitetusta kotelosta suurempiin useammalle sikarille tarkoitettuihin koteloihin on olemassa koteloita lähes kaikenlaisiin retkiin. Jos aiot olla ulkona vain muutaman tunnin, kahden sikarin kotelo riittää hyvin. Jos olet liikkeellä pidempiä aikoja tai jaat sikareita isomman seurueen kanssa, isomman kapasiteetin kotelo on oikea valinta.

 • HINTA- Sinun ei tarvitse käyttää omaisuutta saadaksesi laadukkaan kotelon, eikä sinun tarvitse myöskään tyytyä johonkin vähemmän poikkeukselliseen. Upean näköisiä ja erittäin toimivia sikarikoteloita on lähes jokaiselle budjetille, joten mieti, mikä on optimaalinen hintaluokkasi, ja löydät varmasti monia loistavia vaihtoehtoja!

  Nämä seikat auttavat sinua rajaamaan hakuasi ja valitsemaan sikarikotelon erilaisten nykyään saatavilla olevien joukosta asettaen sinut yhä lähemmäksi sitä iloista hetkeä, jolloin löydät täydellisen sikarikotelon!

  Sikarikotelotyypit
  Sikarikotelotyyppejä on lukemattomia jokaisen tarjotessa omanlaistansa tyyliä ja toiminnallisuutta. Vaikka jotkut niistä saattavat sopia sikariseikkailuihisi paremmin kuin toiset, kyse on henkilökohtaisista mieltymyksistä. Tässä on siis muutamia suosituimpia tyyppejä, joita kannattaa harkita:

  Nahka
  Nämä kotelot ovat ehkä se, mitä useimmat ihmiset kuvittelevat, kun he ajattelevat sikarikoteloita. Nahkakotelot tarjoavat pehmeämmän, joustavamman tuntuman ja hienomman ulkonäön. Nahkakotelot voidaan valmistaa lehmännahasta, vasikannahasta, karitsannahasta tai melkein mistä tahansa muusta nahkatuotteesta, mitä voi kuvitella. Värit vaihtelevat klassisesta mustasta tai tummanruskeasta eloisaan punaiseen, keltaiseen ja jopa monivärisiin aarteisiin.  Monissa nahkakoteloissa on teleskooppimuotoilu, jonka avulla voit kuljettaa eripituisia sikareita. Joissakin on pehmeämpi, joustavampi muotoilu, joka antaa vähän lisätilaa hieman suuremmalle rengaskoolle. Useimmat taskukokoiset kotelot ovat mainioita milloin tahansa oletkaan kaupungilla muutaman tunnin. Suuremmissa matkasikarikoteloissa, kuten adorini Cigar Bag Real Leather Red Topstitching, voit kuljettaa sikareidesi lisäksi myös tarvikkeita, luottokortteja ja muita välttämättömiä tavaroita, jotta pysyt organisoituna matkalla.

  Vaikka nahka ei yksinään tarjoa kovemman puun tai metallin vankkaa suojaa, nahkakotelot ovat säilyttäneet suosionsa suuren monipuolisuutensa, tyylivalikoimansa ja kannettavuutensa ansiosta. Erinomainen yleisvalinta jokapäiväiselle sikariharrastajalle.

  Puu
  Toisin kuin pehmeämmät nahkakotelot, puusta valmistetut kotelot suojaavat sikareitasi paremmin. Tukeva rakenne minimoi sikareiden murskaantumisen mahdollisuuden kuljetuksen aikana. Joissakin suuremmissa puukoteloissa on tilaa pienelle ilmankostuttimelle auttaen lisäksi pitämään sikarit turvassa noilla pidemmillä matkoilla.  Jotkin puiset sikarikotelot ovat kiinteitä kooltaan ja muodoltaan, joten ne eivät tarjoa samanlaista joustavuutta kuin monet pehmeät nahkakotelot. On kuitenkin olemassa puukoteloita, jotka eivät ainoastaan ole liukuvia sikarien pituuteen sopeutumiseksi, vaan joissa on myös nahkaverhoiltu ulkopinta. adorini Adaptable Genuine Leather Cigar Case Black 2/3 on täydellinen esimerkki molempien maailmojen parhaiden puolten kuin myös tilanjakajien omaamisesta sikareiden erillään pitämiseksi.

  Puukoteloita on saatavana monessa koossa ja viimeistelyssä sopivina rentoihin retkiin, virallisiin tilaisuuksiin ja kaikkialle siltä väliltä. Vaikka kaikki puukotelot eivät ehkä olekaan yhtä taskuystävällisiä kuin toiset, jokainen puukotelo tarjoaa omaleimaisen ja houkuttelevan luonteen, jota mikään muu kotelotyyppi ei pysty tarjoamaan.

  Metalli
  Vaikka nahka- ja puiset sikarikotelot ovat suosittuja vaihtoehtoja, myös metallikoteloilla on paljon tarjottavaa. Nämä kotelot eivät ainoastaan tarjoa lisäsuojaa sikareillesi, vaan ne tekevät sen myös omalla tyylikkäällä ulkoasullaan. Metalliset sikarikotelot voivat tuoda enemmän hienostuneisuutta mihin tahansa sikarin polttokokemukseen aina sterling-hopean nostalgisesta eleganssista ruostumattoman teräksen, alumiinin tai kromin nykyaikaiseen ulkonäköön.  Kuten puiset sikarikotelot, myös metalliset kotelot ovat yleensä kiinteän kokoisia, joten ne eivät mukaudu sikareidesi pituuteen. Vaikka nämä jäykät, usein raskaammat kotelot voivat olla myös hieman hankalia kuljettaa taskussa, ne voivat tarjota mielenrauhan siitä, että sikarisi ovat turvallisesti suojassa elementeiltä matkasi jokaisessa vaiheessa.

  Joissakin metallikoteloissa on jopa sisäänrakennettu ilmankostutin, josta adorini Humidor Tube with Silver Hygrometer on hyvä esimerkki. Metallikotelot toimivat myös loistavina lahjoina, erityisesti hääjuhliin ja muihin suuriin tilaisuuksiin. Sikarikotelo, jossa on tilaa henkilökohtaiselle kaiverrukselle, voi olla arvostettu matkamuisto tai perintökalleus.

  Hiilikuitu
  Hiilikuituisista sikarikoteloista on tullut nykypäivän sikariharrastajien suosikkeja niiden tyylikkään ja nykyaikaisen ulkonäön ansiosta. Hiilikuidun unohtumaton kuvioitu pinta voi usein kilpailla nahkakoteloiden tyylikkään luonteen kanssa. Kotelot ovat myös erittäin haluttuja, sillä hiilikuidun erittäin vahva rakenne on kestävämpi kuin puu- tai jopa metallikoteloiden. Kun tähän lisätään kevyt kannettavuus, hiilikuituiset sikarikotelot ovat ihanteellinen sekoitus modernia ylellisyyttä, kestävyyttä ja toimivuutta.


  Jotkin hiilikuitukotelot, kuten adorinin tyylikäs keltainen ja musta Carbon Case for 3 Coronas, mukautuvat sikarisi pituuteen, joten sinulla on vielä enemmän monipuolisuutta. Hiilikuituinen sikarikotelo on loistava vaihtoehto kaikille seikkailunhaluisille, liikkeellä oleville sikariharrastajille, jotka haluavat tuoda sikarikokemukseensa modernia tunnelmaa.

  Ota sikarit mukaan minne tahansa itsevarmuudella
  Kun olet harkinnut, mikä sopii parhaiten sikarikuljetustarpeisiisi, olet valmis valitsemaan uskomattomasta kotelomallistosta. Sikarikotelon koosta, tyypistä tai tyylistä riippumatta löydät varmasti sikariseikkailuihisi sopivan. Löydä täydellinen sikarikotelosi HumidorDiscountista tänään!
Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.