Colibri

Colibri

Colibri on ollut sytytinteknologian eturintamassa vuodesta 1928 lähtien, ja se valmistaa edelleen sytyttimiä, jotka tarjoavat saumattoman yhdistelmän tyyliä, toimivuutta ja laatua. Colibri on ehdoton lähde, jos haluat löytää laajimman valikoiman butaanisytyttimiä ja -tarvikkeita.

[P]https://www.humidordiscount.com/c/483-category_atch_inner/colibri.jpg[/P]

Colibrin tarina


Colibri sai alkunsa vuonna 1928, kun saksalaissyntyiset veljekset Julius ja Benno Lowenthal loivat Sveitsissä valmistetun Colibri Originalin. Tämä kaikkien aikojen ensimmäinen puoliautomaattinen sytytin paransi huomattavasti sytytyspyörän sytytyksen tehokkuutta. Innovatiiviset sytyttimet ja ylellisten materiaalien, kuten kullan ja helmiäisen, käyttö auttoivat tekemään Colibrista Euroopan hienostuneiden tupakoitsijoiden suosikkivalinnan.

Lowenthalin veljekset siirsivät toimintansa kotikaupungistaan Frankfurtista Lontooseen, Englantiin, jossa yritys käynnistettiin uudelleen vuonna 1933 nimellä Colibri Lighters Ltd. (Colibri Sytyttimet). Täysin automaattinen Colibri Monopol -sytytin, jossa oli kiihdytysjärjestelmä, esiteltiin vuonna 1935. Sytytin oli myös alan ensimmäinen, ja se takasi, että sytytin syttyy 100 kertaa peräkkäin - tuohon aikaan hämmästyttävä määrä.

Kun tuotemerkin maine oli jo vakiintunut ja yritys muutti Saksasta Englantiin, Colibri ei valitettavasti onnistunut välttymään sodan vaikutuksilta. Saksan ilmahyökkäyksen aikana vuonna 1940 Colibrin varastot tuhoutuivat. Tämä sai Colibrin luomaan sytyttimen erityisesti liittoutuneiden sotilaille. Tuloksena oli toinen ikoninen luomus, Colibri Stormgard, joka tarjosi joukoille luotettavan liekinlähteen kentällä ollessaan.

Julius Lowenthalin poika Jack liittyi yritykseen täysipäiväisesti vuonna 1952, mikä aloitti uuden aikakauden sytyttimien suunnittelussa. Monet innovaatiot seurasivat, kuten vuonna 1962 käyttöön otettu pietsosähköinen sytytysjärjestelmä, joka mullisti sytytinteollisuuden. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun sytyttimet pystyivät sytyttämään liekin ilman sytytintä tai paristoa.

Colibri-legenda kasvoi 1970-luvulla useiden muiden korkean profiilin luomusten myötä. Colibri sai kunnian kultaisesta aseesta, joka oli tehty savukekotelosta, kalvosinnapista, kirjoituskynästä ja Colibri Moletric 88 -sytyttimestä vuoden 1974 James Bond -trillerissä The Man with the Golden Gun, jonka pääosissa olivat Roger Moore ja Christopher Lee. Colibri esitteli myös yhden ensimmäisistä kosketustunnistimella toimivista sytyttimistä, joka oli toisen Colibri-innovaation, säteen tunnistimella toimivan sytyttimen edeltäjä.

Jack Lowenthalin poika David tuli mukaan ja auttoi Colibria laajentamaan tarjontaansa 1980-luvulla sveitsiläisiin kelloihin, hienoihin kirjoituskyniin, sikarileikkureihin, kostuttimiin ja muihin tuotteisiin. Tämä tuotevalikoiman monipuolisuus auttoi Colibria vahvistamaan asemaansa 1990-luvun sikaribuumin aikana yhtenä maailman johtavista sikarisytyttimien ja -tarvikkeiden valmistajista.

Colibri aloitti 2000-luvun tuomalla markkinoille kaksois- ja kolmoissuihkusytyttimet sekä täyden valikoiman tarkkoja sikarileikkureita, jotka on suunniteltu uuden sukupolven sikarinpolttajille. Colibri jatkaa innovatiivisten, toiminnallisten, tyylikkäiden ja hienostuneiden sytyttimien ja tarvikkeiden tarjoamista nykypäivän nykyaikaisille harrastajille.

Colibri-sytyttimet

Colibri tarjoaa laajan valikoiman sytytintyylejä, joista voit valita. Jokainen tyyppi tuo sikarin sytytyskokemukseen ainutlaatuisia ominaisuuksia. Ota siis hetki aikaa miettiä muutama seikka, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan sytyttimen.

Liekki tai pietsosähköinen sytytys
Sytyttimet, jotka sytytetään sytytinkiven pyörän avulla, sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat tuoda sikareiden sytyttämiseen klassista tunnelmaa. Liekkisytyttimissä on lähes aina pehmeä liekki, vaikka Colibri onkin kokeillut aiemmin myös liekkipyörillä varustettuja suihkusytyttimiä. Liekkisytyttimet kestävät yleensä hieman enemmän kulutusta kuin pietsosähköiset sytyttimet, mutta ne vaativat kuitenkin sytytinkiven vaihtamista ja satunnaista puhdistusta.

Kun kyse on monipuolisuudesta ja helppokäyttöisyydestä, pietsosähköiset sytyttimet ovat loistavia vaihtoehtoja. Colibrin tarkat pietsosähköiset sytyttimet tekevät tulenkäytöstä tarpeettomaksi ja luovat liekin vain peukalon painalluksella. Pietsosähköiset suihkulamppusytyttimet ovat nopea, helppo ja vaivaton tapa sytyttää sikarit sisällä tai ulkona. Jos haluat sytytinkivisytyttimen hienostuneen ulkonäön ja suihkuliekin tehon, tutustu Colibri Voyager Metallic White -sikarisytyttimeen.

Pehmeä liekki tai suihkulamppu
Colibri tarjoaa hienoja esimerkkejä sytyttimistä, joissa on sytytyspyörä ja perinteinen pehmeä liekki, mutta suosituimmissa Colibrin sikarisytyttimissä on kuitenkin suihkulampputekniikka. Kun puristit aikoinaan suosivat vain pehmeän liekin eleganssia, yhä useammat sikarinystävät ovat löytäneet suihkulamppusytyttimien edut.Tämä soihtutyylinen liekki ei ainoastaan tarjoa tuulenpitävyyttä, vaan se myös tuottaa tarkemmin kohdistetun liekin, joka sytyttää sikarit nopeammin. Suihkulamppusytyttimien haittapuolena on kuitenkin se, että ne voivat polttaa polttoaineen loppuun nopeammin. Pehmeä liekki on sen sijaan polttoainetehokkaampi ja sopii täydellisesti silloin, kun ulkona ei tuule, tai sisäkäyttöön. Jos kuitenkin nautit sikareista enimmäkseen ulkona ja polttoaineen kulutus on vähäinen huolenaihe, Colibri-suihkulamppu on ihanteellinen vaihtoehto.

Liekkien lukumäärä
Colibri tarjoaa erilaisia suihkuliekkisytytysjärjestelmien kokoonpanoja. Yksisuihkulamppusytyttimet ovat klassisia kaiken tekeviä sytyttimiä, jotka tarjoavat tyylikkään ulkonäön, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen. Colibri Eclipse on kauniisti nykyaikainen esimerkki.

Kaksoissuihkulamppujen sytyttimet tekevät sikareiden sytyttämisestä tarkemman harjoituksen. Huomaa vain, että mitä enemmän liekkejä, sitä enemmän polttoainetta kuluu. Siksi on aina hyvä pitää ylimääräinen butaanipurkki käsillä. Kolmisuihkusuihkulla varustetut sytyttimet, kuten suosittu Colibri Enterprise, tarjoavat vielä tarkemmat sytytysominaisuudet.

Muut ominaisuudet
On myös parasta ottaa huomioon sytyttimen koko ja tuntuma kädessä. Sikarisytyttimet ovat usein suurempia kuin tavalliset savukkeensytyttimet, jotta niistä saa paremman otteen sikareita sytytettäessä ja jotta niihin mahtuu useita liekkikokoonpanoja tai sisäänrakennettuja sikarileikkureita. Colibrin sikarisytyttimiin integroidaan tavallisimmin lyöntityyppiset leikkurit. Vaikka sinulla olisikin jokin muu leikkuri, sinulla on aina varavoimakone valmiina.

Colibriin voi luottaa

Colibri on valinta, joka on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa johtava sytytinteknologian, toiminnallisuuden ja tyylien moninaisuuden yhdistämisessä hyvään kokonaisarvoon.


Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.