Siglo

Siglo

Vuodesta 2003 lähtien Siglo Accessory -humidorit ovat ilahduttaneet sikarien ystäviä kauniisti muotoilluilla luomuksilla, jotka ovat yhtä aikaa tyylikkäitä, hyvin tehtyjä, tehokkaita ja rohkeita. Klassisista malleista villisti ainutlaatuisiin taiteellisiin luomuksiin pursuten värejä, Siglon humidorit pyrkivät miellyttämään vaativimpia harrastajia, ja niistä on tullut kuubalaisten sikareiden tuntijoiden suosikkeja ympäri maailman.

Kuubalainen yhteys
Siglo Accessory -brändin lanseerasi vuonna 2003 hongkongilainen kokonaisuus Pacific Cigar Company Limited (PCC).1990-luvulla perustettu PCC saavutti nopeasti arvovaltaa ainoana kuubalaisten sikarien valtuutettuna jakelijana Aasian ja Tyynenmeren alueella. Tämä eksklusiivinen kumppanuus kuubalaisen Habanos SA:n kanssa mahdollistaa PCC:n ja sen Siglo-tarvikkeiden ainutlaatuisen aseman sikarimaailmassa.


Sidoksilla Kuuban kuuluisimpiin sikareihin Siglo Accessory on poikinut erilaisia kuubalaisvaikutteisia humidoreja ja tarvikkeita, jotka ovat lisänneet Siglon suosiota sikariharrastajien keskuudessa kaikkialla maailmassa. Brändi säilyttää arvostetun asemansa keskeisiin periaatteisiin sitoutumisensa ansiosta.

Siglon tapa
Suunnittelijoiden ja käsityöläisten tiimi jokaisen Siglo-tuotteen takana suhtautuu intohimoisesti käsityöhönsä ja siihen, mitä kukin luomus tuo sikariharrastajan kokemukseen. Mikä siis tekee Siglosta poikkeuksellisen? Vastaus löytyy tuotemerkin johtavasta yhdistämisen filosofiasta:

 • tyylikäs muotoilu
 • nykyaikainen tyyli
 • korkealaatuiset materiaalit
 • moitteeton käsityötaito
 • kokonaisarvo.

  Hong Kongin parhaiden ja älykkäimpien suunnittelemina Siglo-tuotteet on muotoiltu käsityöläisten toimesta eri puolilta maailmaa käyttäen Aasiasta, Etelä-Amerikasta ja Euroopasta kerättyjä materiaaleja. Tuloksena on luettelo vaikuttavasti suunniteltuja ja kauniin esteettisiä luomuksia, jotka sopivat ihanteellisesti jokaisen sikariharrastajan kotiin tai toimistoon.

  Siglo-Humidorin valitseminen
  Markkinoilla ei ole nykyään mitään muuta humidorimallistoa, joka tarjoaisi Siglo-kostuttimen ulkoasun ja tunnelman. Eloisana, ainutlaatuisesti suunniteltuna ja viimeiseen asti yleisöä miellyttävänä, jokainen Siglo-humidori on keskipiste, joka saa varmasti hymyn huulille jokaiselle huoneeseen astuvalle.

  Kun lähdet etsimään täydellistä Siglo-humidoria, sinun kannattaa ottaa huomioon muutama seikka, jotka auttavat rajaamaan keskittymistäsi.

  Koko

  Kuten minkä tahansa kostuttimen kohdalla, haluat varmistaa, että sen koko ei ainoastaan sovi paikkaan, johon haluat sen sijoittaa, vaan myös sikarien määrään, jotka haluat kostuttaa. Siglo tekee sen helpoksi kolmella peruskokoisella pöytäkostuttimella, joista voit valita.
 • Small (S) Tämä suosittu koko tarjoaa tilaa jopa 50 sikarille, mikä on hyvä valinta niille, joilla on vähän tilaa, mutta jotka haluavat hyvin ylläpidetyn sikarivaraston. Loistava tulokas Siglo-universumiin.
 • Medium (M) Tämä koko on harrastajien suosikki ja erinomainen vaihtoehto, jos haluat laajentaa sikarikokoelmaasi jopa 75 Corona-kokoiseen sikariin. Koko, joka tarjoaa Siglo-malliston monipuolisimmat vaihtoehdot.
 • Large (L) Jopa sadan sikarin kapasiteetilla tämä vaihtoehto tarjoaa sinulle enemmän tilaa sikareille, vaikkei se ole läheskään yhtä kompakti ja vie enemmän tilaa huoneessasi tai toimistossasi.
 • Extra Large (XL) Vain kaikkein vakavimmille sikarikeräilijöille, tähän harvinaisen suureen kokoon mahtuu jopa 200 Corona-kokoista sikaria. Tätä kokoa valmistetaan yleensä vain rajoitetusti.

  Siglo tarjoaa tietysti muitakin kokoja, kuten kymmenen sikarin matkahumidori ja yli 300 sikarin humidorit. Pääpaino on kuitenkin edelleen Small- ja Medium-valikoimissa, jotka ovat monien sikariharrastajien suosimia kokoja kaikkialla maailmassa.

  Tyyli

  Ehkä vaikein valinta Siglo-humidoria valittaessa on humidorin tyyli tai ulkonäkö. Siglo tarjoaa niin laajan valikoiman katseita kääntäviä viimeistelyjä kaikkiin mahdollisiin sisustuksiin. Siglo-humidorit herättävät ensimmäisenä huomion kauniilla kiiltävillä pianopinnoillaan.

  Käsityöläiset käyvät läpi perusteellisen prosessin, jossa käsin levitetään vähintään 15 kerrosta lakkaa, jotta saavutetaan tämä loistava kiiltävä ulkonäkö. Kun tähän prosessiin yhdistetään joukko kirkkaita värejä ja eksoottisia viiluja, lopputulos on todella upea.

  Vibrant-sarja
  Kuten nimikin kertoo, Vibrant-sarjassa on kokoelma eloisia värejä, jotka varmasti piristävät mitä tahansa huonetta. Punainen ja keltainen kuuluvat suosituimpiin vaihtoehtoihin, ja ne vastaavat läheisesti kuuluisien kuubalaisten sikarimerkkien värimaailmaa. Sininen, harmaa, valkoinen ja jopa violetti ovat myös loistavia vaihtoehtoja, jotka tuovat sikarin polttokokemukseesi väriläiskän.

  Chinese Zodiac -sarja
  Juhli kiinalaista uutta vuotta tai esittele omaa eläinmerkkiäsi tämän kauniisti toteutettujen taiteellisten luomusten kokoelman avulla. Jokaisessa humidorissa on tyylitelty kuva kiinalaisesta horoskooppisymbolista. Ehkä paras esimerkki on hieno Year of the Goat -humidori, jossa on korkeakiiltoinen musta viimeistely houkuttelevin kiinalaisin kuvioin ja punaisen lakan kalligrafioin.

  Classic-sarja
  Vaikka Siglo on rakentanut maineensa rohkeiden ja eloisien mallien luomisella, tuotemerkki tarjoaa myös malliston humidoreja niille, jotka ovat perinteisempiä. Näissä humidoreissa on eksoottisia puulajeja, kuten macassaria ja eebenpuuta, joissa on kauniisti virtaavia puunjuovakuvioita.

  Biometrico-sarja
  Siglon asiantuntevasti muotoiltujen luomusten arvoa ja turvallisuutta lisää Biometrico-sarja. Tämän lukittavan humidorin ainutlaatuisen muotoilun ansiosta voit pitää sikarisi turvallisesti lukittuna ilman, että sinun tarvitsee huolehtia avaimesta. Humidorin lukitus aukeaa koskettamalla kätevästi humidorin etuosassa olevaa sormenjälkilukijaa. Äärimmäinen valinta sikareiden nauttimiseen huolettomasti ja vaivattomasti.

  Tyylistä riippumatta jokainen Siglo-humidori tarjoaa Siglon tavaramerkiksi muodostuneen yhdistelmän laatua, toimivuutta ja tyyliä. Siglon muu tarjonta, kuten Geometry-sarja, Cohiban inspiroima sarja ja Limited-Edition-sarja, antavat sikarin ystäville laajan valikoiman upeita humidoreja, joista valita, kuten legendaarinen Koi Fish -humidori silmiinpistävällä upotekoristeisella muotoilulla.  Ominaisuudet


  Vaikka humidorin koko ja tyyli ovat tärkeitä, viime kädessä ratkaisevaa on kuitenkin se, mitä ominaisuuksia humidorin sisältä, sen toimivasta sydämestä, löytyy. Siglo-humidorit tarjoavat lukuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat turvallisuutta ja pitkäikäisyyttä toimittaessaan samalla luotettavaa kosteudensäätöä. Joitakin näistä ominaisuuksista ovat:
 • espanjalainen setripuuvuoraus
 • raskaat kvadranttisaranat
 • Siglo-kostutin
 • Siglon digitaalinen kosteusmittari
 • tilanjakaja(t).

  Humidorin koosta ja tyylistä riippuen muut ominaisuudet voivat lisätä kunkin Siglo-humidorin jo valmiiksi vankkaa toiminnallisuutta ja monipuolisuutta. Esimerkiksi nyt legendaarinenSiglo Cards -humidorimuuntuu helposti ihanteelliseksi kodiksi pokerimerkeillesi ja pelikorteillesi. Nimeä lupaus, ja Siglo-humidorit pitävät sen.

  Siglo-ylpeys
  Siglo-kostuttimet ovat keränneet kunnioitusta ja ihailua sikariharrastajilta ympäri maailmaa yksinkertaisesti pysymällä sitoutuneina tarjoamaan tuotteita, joissa on poikkeuksellinen muotoilu ja tyyli, vankka rakenne ja luotettava kostutus. Siglo-humidorista voit olla todella ylpeä.

Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.