Sikarin tuhkakupit

Sikarin tuhkakupit

Kaunista tupakointitilaasi ja tarjoa samalla kätevä ja turvallinen paikka sikareillesi juuri oikeanlaisella sikarituhkakupilla. Tarvitset sitten yksinkertaisen tuhkakupin takapihalle, jotain kannettavaa matkalla ollessasi tai tuhkakupin, joka tuo sikarin polttopaikallesi ripauksen tyylikkyyttä, on olemassa sellainen, joka sopii sinulle.


Miten sikarituhkakuppi eroaa tavallisesta tuhkakupista?

Vaikka kaikkien tuhkakuppien perustehtävä on tarjota turvallinen paikka tuhkan hävittämiselle, sikarituhkakupit tarjoavat muutamia lisäominaisuuksia asioiden helpottamiseksi, ottaen huomioon keskimääräisen sikarisi tilavuuden. Niihin kuuluvat tyypillisesti mm:

 • Suuremmat alueet sikarituhkan keräämiselle, usein syvemmillä kulhoilla ja/tai runsailla tarjotinalueilla.
 • Integroidut sikarituet, jotka ovat riittävän suuria eri sikarikokojen pitämiseen ja tarjoavat sikarisi asettamiseksi turvallisen sekä varman paikan.
 • Laaja valikoima sikari-aiheisia malleja, värejä ja tyylejä, jotka sopivat erinomaisesti kotiin, toimistoon tai oleskelutilaan.

  Sikarituhkakupit helpottavat sikarin tumppien ja tuhkan tehokasta hävittämistä, jolloin voit pitää sikaritilasi puhtaampana kuin tavallisten tuhkakuppien kanssa.

  Sikarituhkakupin valitseminen

  Sikarituhkakuppia valitessasi on otettava huomioon muutamia asioita, jotka auttavat optimoimaan sikarin polton nautintoa. Mieti, missä ja kenen kanssa käytät tuhkakuppia. Jos käytät sitä pääasiassa ulkona, kannattaa valita säänkestävästä materiaalista valmistettu tuhkakuppi. Jos haluat muodollisemman ilmeen sisätiloja varten, lasi- tai posliinituhkakupit tarjoavat hienoa viehätystä.

  Kun sikariseikkailuihisi liittyy yleensä muita sikariharrastajia, suurempi tuhkakuppi lisäsikarituilla on luultavasti paikallaan. Jos järjestät juhlia tai muita tapahtumia, vapaasti seisovat tuhkakupit ovat ilmeinen valinta. Taskukokoiset matkasikarituhkakupit ovat myös nopea ja helppo vaihtoehto, jonka avulla voit hävittää tuhkan turvallisesti liikkeellä ollessasi. Kun olet rajannut, missä ja milloin käytät tuhkakuppia, voit tehdä valinnan tarpeisiisi parhaiten sopivasta tuhkakuppityypistä.

  Sikarituhkakuppityypit

  Sikarituhkakuppeja on saatavilla uskomattoman laajassa valikoimassa kokoja, muotoja, värejä ja tyylejä, jotka sopivat melkein mihin tahansa tilaisuuteen. Seuraavassa on muutamia yleisimpiä tyyppejä:

  Yhden sikarin tuhkakuppi

  Nämä tuhkakupit ovat ihanteellisia sikareiden nauttimiseen yksinäisessä autuudessa, ja niissä on yksi sikarituki, ja ne ovat yleensä kompaktimpia. Ne ovat myös loistavia vaihtoehtoja, kun tilaa on rajoitetusti. adorini Ceramic Cigar Ashtray Leaf Black on klassinen esimerkki yhden sikarin tuhkakupista.

  Kahden sikarin tuhkakuppi

  Näissä suosituissa vaihtoehdoissa on kaksi sikaritukea, joten voit mukavasti jakaa tuhkakuppitilasi sikarin ystävän kanssa. Square Glass Ashtray for Two Cigars on tyylikäs, kirkas lasinen tarjous, joka sopii lähes mihin tahansa sikarin polttoympäristöön.

  Usean sikarin tuhkakuppi

  Nämä tuhkakupit sopivat täydellisesti sikarijuhliin ja muihin ystävällisiin kokoontumisiin, ja niissä on kolme tai useampia sikaritukia, ja niissä on yleensä suuremmat kulhot, jotta niihin mahtuu enemmän tuhkaa. Square Glass Ashtray neljälle sikarille on suosittu valinta.

  Suuri kulhosikarituhkakuppi

  Suuret kulhotuhkakupit, joita kutsutaan myös syviksi kulhoiksi tai korkeiksi tuhkakupeiksi, ovat ihanteellisia, kun tarvitaan lisätilaa tuhkan sijoittamiseen. Syvemmän kulhon ansiosta tuhkakupin tyhjentäminen vie vähemmän aikaa, jolloin sinulla on enemmän aikaa rentoutua suosikkisavukkeesi kanssa. Stinky Cigar Ashtray Stainless on yleisöä miellyttävä suuren kulhon vaihtoehto.

  Seisova sikarituhkakuppi

  Myös vapaasti seisovina tai lattiatuhkakuppeina tunnetut seisovat tuhkakupit ovat periaatteessa jalustalla olevia tuhkakuppeja. Ne voidaan sijoittaa melkein minne tahansa, eikä niitä varten tarvita pöytää tai tasoa. Seisovat tuhkakupit, kuten adorinin Standing Ashtray, sopivat erinomaisesti niin koti-, liiketoiminta- kuin ulkoympäristöihinkin.

  Kannettava sikarituhkakuppi

  Kannettavat tuhkakupit helpottavat sikariharrastajien nauttimista sikareista turvallisesti ja siististi liikkeellä ollessaan. Näihin kuuluvat taskukokoiset aarteet, kuten myydyin Country Portable Ashtray Sliding Closure, jonka avulla voit ottaa tuhkat mukaasi, kunnes löydät sopivan paikan hävittämiseen. Monet kannettavat tuhkakupit, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistettu Xikarin Ashtray Can, on suunniteltu sopimaan useimpiin autojen kuppipidikkeisiin, ja ne tarjoavat sikarin tuhkalle vaivattoman säilytyspaikan pitäen samalla katseesi tiessä.

  Sikarituhkakuppilahjasetti

  Jos etsit mainiota lahjaa suosikkisikariharrastajallesi, tai jos vain haluat mieluiten yhteensopivia sarjoja, sikarituhkakuppilahjasetit ovat loistava vaihtoehto. Näissä sarjoissa yhdistyvät tuhkakupit ja muut sikaritarvikkeet, kuten leikkurit, sytyttimet, sikarikotelot tai muut hyödylliset vempaimet.

  Kohenna hetkeä sikarituhkakupilla

  Kukaan ei halua siivota sotkuista tuhkaa lattialta, huonekaluilta, työtasoilta tai auton sisätiloista. Emme tietenkään halua aiheuttaa palovaaraa heittämällä tuhkaa sinne, minne se ei kuulu. Nauti siis hetkestä oikealla tavalla, ja pidä sikaritilasi hienostuneena, turvallisena ja siistinä hyvin valitun sikarituhkakupin avulla.


Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.