Megajet

Megajet

S.T. Dupont Megajet - sikarin sytyttämisen uutta taidetta.
Ylellisyystarvikevalmistaja S.T. Dupont tarjoaa nyt sikarin ystäville uudistetun version tunnetusta Maxijet-sytyttimestä. Suurempi, korkeampi ja tehokkaampi ovat oikeat tunnusmerkit tälle mallistolle.
Megajet-sarjan muotoilu
on klassisen elegantti, ajaton ja perustuu Megajet-sytyttimien ulkonäköön. Mikä on ero?
Pelkästään mitat ovat merkittävästi erilaiset. St. Dupont Megajet -sytyttimen ulkomitat ovat 73 x 40 x 16 mm, joten sen kaasusäiliössä on huomattavasti suurempi tilavuus, johon jokainen kokenut harrastaja tulee olemaan tyytyväinen.

Tekniset ominaisuudet
Hämmästyttävä 1,7 g:n kaasusäiliötilavuus, joka riittää noin 200 sytytykseen. Megajet voidaan täyttää jopa 30 kertaa uudelleen valmistajan kaasupullolla. Nyt poikkeuksellisen voimakkaaseen suihkuliekkiin, joka on nyt valmistajan toimesta tarkkaan mietitty. Innovatiivinen ja erityisen leveä suihkuliekki sytyttää savukeaarteesi tästä lähtien.
Liekin leveys on 2 cm, ja se kapenee pyramidin muotoisesti ylöspäin, joten sikarin pohjan pinta voidaan sytyttää optimaalisesti. Suihkuliekin voimakkuus on säädettävissä sytyttimen pohjasta.
Se kestää jopa 70 km/h tuulen nopeuksia, mikä on vastaavasti Beaufortin asteikolla 7.
Megajetin etu- ja takaosaan integroidut kolme suurta ilmanottoaukkoa varmistavat, että sikari syttyy nopeasti ja että liekki saa jatkuvasti kaasua.
Ilmanottoaukoissa on kiinteät suojasäleiköt, jotka suojaavat sisällä olevaa tekniikkaa lialta. Toinen valmistajan mainitsema suojatoimenpide on pään yli ulottuva turvajärjestelmä, joka takaa maksimaalisen turvallisuuden.
Sytytintä ei voi koskaan sytyttää pää peitettynä taskussa tai kädessä.
Teknisesti liekkiä ohjaa elektroninen pietsomäntä. Rungon pohjamateriaalina on sinkkiseos, mikä tekee sytyttimestä on kevyen 93 g:n painolla. Muotoilu on ehdottoman ajaton, houkutteleva ja ergonominen.
Ehdoton imartelija Megajetin pyöristettyjen reunojen ja sivujen ansiosta. Malliston ensimmäisten käytännön kokemusten jälkeen olemme ehdottoman vaikuttuneita, emmekä usko Maxijet-sarjan syrjäyttämiseen tai kannibalisointiin näiden ollessa suunnattuja eri tuntijoille.


Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.