kuva 2 kuva 3 kuva 4 kuva 5 kuva 6
Angelo Gastronomy Humidor Black

Angelo Gastronomy Humidor Black


-20% Alennus
135,00 €
169,00 €

Ilmainen toimitus
Saatavuus: Tilapäisesti loppunut varastosta. Ei toimituspäivää tiedossa

Määrä


Angelo Gastronomy Humidor in BlackAngelo Gastronomy Humidor in Black on hienostunut kappale läpinäkyvillä lasielementeillä. Tämä hieno humidori on jaettu kahteen säilytystasoon erotettuina toisistaan irrotettavalla tarjottimella tehden siitä täydellisen huolellisesti kuroidun sikarikokoelman tarjoiluun ja esittelyyn.

Keskeiset ominaisuudet:
 • Tyylikäs muotoilu: mustassa humidorissa on läpinäkyviä lasielementtejä antaen näkymän sikarikokoelmaan ja lisäten ripauksen hienostuneisuutta.

 • Kaksitasoinen säilytys irrotettavalla tarjottimella: Sisäisesti kahteen tasoon jaettu humidori on varustettu irrotettavalla tarjottimella tarjoten monipuolisia säilytysvaihtoehtoja. Ihanteellinen sikarien tarjoiluun ja esittelyyn.

 • Kostutusjärjestelmä: sisäänrakennetulla kostutusjärjestelmällä varustettu humidori varmistaa, että sikareitasi ylläpidetään optimaalisissa olosuhteissa maun ja laadun vuoksi.

 • Ulkoinen kosteusmittari: humidori sisältää runkoon rakennetun ulkoisen kosteusmittarin mahdollistaen kosteustasojen helpon seurannan ilman, että humidoria tarvitsee avata.

 • Turvallinen lukitusmekanismi: Humidorin mukana tulee avain, jolla arvokas sikarikokoelmasi voidaan lukita turvallisesti. Mukana on myös ylimääräinen vara-avain.

 • Kaksi tilanjakajaa organisointiin: Kahden tilanjakajan avulla, joista toinen on suunniteltu sisätilaa varten ja toinen irrotettavaa tarjotinta varten, voit järjestää sikarisi tehokkaasti.

 • Hopeiset kahvat: humidorin sivuilla olevat kauniit hopeiset kahvat tarjoavat sekä toiminnallisuutta että tyylikkään korostuksen.

 • Huopavuorattu pohja: humidorin pohja on vuorattu huovalla lisäten suojakerroksen pintoja varten, joilla se lepää.Tekniset tiedot:

 • Mitat: Humidori: 38 x 26,5 x 18 cm.

 • Paino:** 3528 grammaa.Angelo Gastronomy Humidor yhdistää käytännöllisen säilytyksen ja tyylikkään esillepanon tehden siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä toiminnallisuutta että estetiikkaa. Kohota sikarikokemustasi tällä poikkeuksellisella humidorilla suunniteltuna asiantuntijalle.


Malli:
920140
Varustettu kosteusmittarilla:
kyllä
Mukana tilanjakajia:
2
Hyllyjä:
1
Materiaali:
Lasi, Puu
Pituus:
380 mm
Leveys:
265 mm
Height:
180
Paino:
3528 g
Väri:
Musta
Koristelun väri:
Hopea
Merkki:
Angelo
EAN-koodi:
4031872920147

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

 Asiakkaiden arviointeja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tuotetta