IM Corona

IM Corona

IM Corona on vuodesta 1933 lähtien tarjonnut tupakoinnin harrastajille korkealaatuisia sytyttimiä, jotka ovat tunnettuja klassisesta tyylistään ja erinomaisesta luotettavuudestaan. IM Coronan sytytinvalikoima tarjoaa sekä sikarin ystäville että piippujen ystäville hyvin valmistettuja vaihtoehtoja, jotka ovat samanaikaisesti klassisia, tyylikkäitä ja kestäviä.

[P]https://www.humidordiscount.com/c/528-category_atch_inner/im-corona.jpg[/P]

IM Coronan tarina


IM Corona -tiimi kertoo, että 1900-luvun alkupuolella useat japanilaiset sytytintehtaat valmistivat sytyttimiä Corona-nimellä. Yksi näistä tehtaista, Ishmitsu Kinzoku Kogyo, aloitti sytyttimien valmistuksen vuonna 1933. Tehdas tuli pian tunnetuksi poikkeuksellisen laadukkaiden sytyttimien valmistuksesta. Tehtaan maine oli niin hyvä, että vuonna 1954 tehtaasta tuli ensimmäinen sytytinvalmistaja, joka sai Japan Industry Standardin eli JIS:n sertifikaatin.

1950-luvulla tehdas alkoi erikoistua butaanipolttoaineella toimiviin sytyttimiin, joka oli 1950-luvun uusi tekninen edistysaskel. Tänä aikana tehdas erottautui edelleen muista ottamalla käyttöön uuden nimen. Nimessä yhdistettiin Ishmitsun "I" ja valmistuksen "M" sekä Corona, ja siitä muodostui IM Corona, joka on rakastetun tuotemerkin virallinen nimi.

Kun yrityksen legendaarinen Old Boy -sytytin julkaistiin 1980-luvun alkupuolella, IM Corona oli saavuttanut maailmanlaajuisen aseman yhtenä alan luotettavimmista sytytinvalmistajista. Yritys teki yhteistyötä eurooppalaisten tuotemerkkien kanssa saadakseen aikaan laajemman maailmanlaajuisen näkyvyyden. Tämä vain lisäsi IM Coronan jatkuvasti kasvavaa mainetta sikarin- ja piipunpolttajien keskuudessa.

IM Coronan tiimi on vuosien mittaan säilyttänyt sitoutumisensa laatuun, jonka ansiosta IM Corona on saanut arvovallan, sillä se on suojattu tavaramerkki 33 maassa ympäri maailmaa. Löydät tämän intohimon huippuosaamista kohtaan jokaisesta nykyisestä IM Corona -sytyttimestä.

IM Corona -sytyttimet

Monet sytytinvalmistajat haluavat julkaista uusia malleja ja tyylejä joka vuosi. IM Corona on kuitenkin säilyttänyt vähemmän on enemmän -filosofian, jonka ansiosta keskitytään laatuun eikä jatkuvaan tarpeeseen keksiä pyörää uudelleen. IM Coronan tiimi on jatkojalostanut hyväksi havaittuja malleja, ja se tarjoaa luomuksia, joissa kestävyys yhdistyy ajattomaan tyyliin ja hienostuneisuuteen.

Jokainen IM Corona -sytytin on klassikko, johon tupakoitsijat kaikkialla maailmassa ovat tulleet luottamaan, mutta kaksi mallia on saavuttanut legendaarisen aseman. Nämä suosikit edustavat IM Coronan laadun tavoittelun parasta antia.

Old Boy

IM Corona Old Boy on ollut 1980-luvun alkupuolella tapahtuneesta tulostaan lähtien piipunpolttajien ensisijainen valinta kaikkialla maailmassa. Sen perinteinen 1930-luvun muotoilu ja tyylikäs pehmeä liekki antavat Old Boylle houkuttelevan nostalgisen ilmeen. Silti raskas rakenne, kulmikas liekki ja nykyaikainen viimeistely tekevät Old Boysta ihanteellisen sytyttimen nykyaikaiselle piippu- ja tupakkaharrastajalle.


Jokaisessa näistä sytyttimistä, kuten myydyimmässä Old Boy Chrome ja Black, on erittäin suuri polttoainesäiliö ja ulosvedettävä tamper. Työnnä tamperia osittain ulos ja lukitse se paikalleen käyttöä varten kääntämällä sitä tai vedä se kokonaan ulos ja käytä toista päätä kulhokaapimena tai ruuvimeisselinä liekin säätimen kääntämiseen. Vain muutama niistä yksityiskohdista, jotka tekevät IM Corona's Old Boysta maailmanlaajuisen suosikin. Old Boy ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain piipunpolttajille, sillä sikarin ystäville sen ulkonäkö, tuntuma ja kulmikas liekki sopivat täydellisesti sikarien sytyttämiseen.

Double Corona

IM Corona Double Corona -sytytin on suunniteltu vaativille sikarin ystäville, ja se tarjoaa vaikuttavaa tyyliä ja toiminnallisuutta, mikä on tehnyt siitä toisen IM Corona -suosikin. Sen vankka messinkirakenne on saatavana useilla eri viimeistelyillä, jotka korostavat sytyttimen leveärunkoista muotoilua. Double Corona Matte Black with Chrome Plated Brass on yleisöä miellyttävä esimerkki.


Kannen kääntäminen ja perinteisen sytytyspyörän pyörittäminen saa aikaan erittäin leveän pehmeän liekin. Tämä kaksoiskokoinen liekki peittää sikarin suuremman pinta-alan kuin tavallinen liekki, joten voit sytyttää suosikkisavukkeesi tehokkaasti ja helposti. Ylhäältä ladattavan sytytinkotelon ansiosta huolto on helppoa, ja suuri polttoainesäiliö pitää sinut toimintavalmiina koko päivän ajan.

Miksi valita IM Corona?

IM Coronalla on pitkä kokemus luotettavista sytyttimistä, jotka on tarkoitettu niin jokapäiväisille piipunpolttajille kuin sikarin ystävillekin. Vaikka tuotemerkki ei ehkä tarjoa räikeitä sytyttimiä, joita markkinoilla nykyään niin yleisesti on, IM Corona tarjoaa ajatonta tyyliä ja toiminnallisuutta, johon voit luottaa joka päivä. Jos haluat vankasti rakennetun sytyttimen, joka tarjoaa kestävyyttä yhdistettynä ajattomaan ulkonäköön ja tuntumaan, IM Corona on sinua varten.


Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.