Muut sikaritarvikkeet

Muut sikaritarvikkeet

Sikarimaailma on paljon muutakin kuin vain sikareita, humidoreja ja sytyttimiä. On olemassa laaja valikoima muita sikaritarvikkeita, jotka parantavat yleistä sikarin polttokokemustasi. Nämä tarvikkeet voivat antaa sinulle hienostuneempia tapoja sytyttää sikarisi ja järjestää humidoriasi sekä laajentaa sikaritietämystäsi ja jopa lisätä sikarihenkistä tunnelmaa sisustukseesi.

Sikarimedia
HumidorDiscount on sitoutunut tarjoamaan sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon, jotta voit nauttia sikareiden maailmasta täysin rinnoin, ja siksi se tarjoaa suuren valikoiman sikareihin liittyviä kirjoja, lehtiä ja DVD-levyjä. Voit kerrata sikarihistoriaa kirjavalikoiman avulla, tutustua uusimpiin sikariarvosteluihin suosituissa sikarilehdissä ja oppia lisää humidorin hoidosta adorinin Humidor Guidesta.

Tilanjakajat ja tarjottimet
HumidorDiscount tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita, joiden tarkoituksena on parantaa humidorisi tehokkuutta ja antaa sinulle lisää joustavuutta ihanteellisen kodin luomiseksi arvokkaalle sikarikokoelmallesi.


Lisää enemmän monipuolisuutta humidorisi organisointiin tarjottimen lisäämisellä erillisen säilytystason luomiseksi sikareillesi. Optimoidut tarjottimet, kuten adorinin keskikokoinen setritarjotin, voivat jopa parantaa ilmavirtausta, jotta sikarisi saavat kaiken tarvitsemansa kosteuden. Toiset suositut vaihtoehdot, tilanjakajat ja jakoklipsit, sopivat humidoreihin uurretuilla sisäpinnoilla, kuten adorinin RibTech-varustettuihin, mikä auttaa pitämään sikarit erillään ja paremmin organisoituna. Voit myös valaista sikarisi RibTech-yhteensopivalla adorini LED Humidor Lighilla.

Sikarituhkakupit
Mitä erilaista sikarituhkakupissa on? Sikarituhkakupeissa on yleensä leveämmät tai syvemmät kulhot, jotta sikarin runsaalle tuhkalle jää enemmän tilaa. Sikarituhkakupissa on yleensä myös sikarituet, joille mahtuu monenlaisia sikarikokoja, jotta voit laskea sikarisi alas turvallisesti sikaripakosi aikana.HumidorDiscountista löydät upean kokoelman sikarituhkakuppeja jokaiseen tilaisuuteen, tyylikkäistä posliini- ja lasituhkakupeista arkisiin malleihin, jotka sopivat täydellisesti sisätiloihin ja ulos. Nautitko sikareistasi matkalla? Se ei ole ongelma. Tarjolla on kannettavia sikarituhkakuppeja, joista voit valita. On jopa lattialla seisovia tuhkakuppeja, kuten adorinin Standing Ashtray, ihanteellisina sikariystävällisiin kokoontumisiin tai vähittäismyyntiympäristöihin.

Muut tarvikkeet
HumidorDiscountista löydät runsaasti muita tarvikkeita, jotka voivat nostaa sikaripelisi aivan uudelle tasolle. Laadukkaat sikaritulitikut, golftyökalut, sikaritaide sikarin polttotilasi parantamiseksi, nahkakotelot sikarileikkurillesi ja jopa adorinin HumiSave-laukut sikareidesi pitämiseksi kostutettuina matkalla, ovat vain muutamia monista jännittävistä tarjouksista, joita löydät HumidorDiscountista.

Taskumatit
Hyvät sikarit ja hienot väkevät alkoholijuomat kulkevat käsi kädessä, joten ei ole parempaa tapaa nauttia suosikkiparistasi sikareita ja juomia kuin laadukas juomapullo. Taskumatin avulla voit nauttia suosikkejasi sikarin pariksi sopivista väkijuomista kotona, golfkentällä, retkeillessä tai jossain siltä väliltä.Et halua jäädä ilman maukasta juomaa nauttiessasi savukkeistasi, joten tutustu HumidorDiscountin pullomallistoon löytääksesi itsellesi sopivan taskumatin.

Työkalut tyydyttävämpään savukkeeseen
Sinulla on kaikki tarvittava aivan käden ulottuvilla nauttiaksesi sikareistasi paremmin, joten selaa HumidorDiscountin muita sikaritarvikkeita löytääksesi nämä ja monia muita tapoja tuoda enemmän tyydytystä sikarin polttoseikkailuihisi!

Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.