Kuinka tilata verkkokaupastamme?

Valitse tuote, jonka haluat tilata klikkaamalla "Lisää ostoskoriin" -painiketta. Klikkaamalla ostoskärrykuvaketta tai "kassa"-painiketta oikeassa yläkulmassa pääset tarkastelemaan tuotteitasi, poistamaan tuotteita ja muuttamaan tuotteiden määrää. Kun olet valmis tilaamaan, kirjoita yhteystietosi ja toimitusosoitteesi.

Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätiliä sivuillemme, mutta jos haluat luoda tilin, voit tehdä sen helposti vain kirjoittamalla salasanan. Ohjelmistomme tallentaa sitten yhteystietosi ja osoitteesi, säästäen sinulta aikaa seuraavilla tilauskerroilla. Tulevilla ostokerroilla voit vain klikata sisäänkirjautumispainiketta kassasivun yläreunassa.

Toimitus- ja maksutavat voivat vaihdella toimitusosoitteesi ja valitsemiesi tuotteiden perusteella. Kun olet täyttänyt toimitusosoitteesi, sinulle näytetään kaikki saatavilla olevat toimitus- ja maksutavat.

Kun olet valinnut toimitus- ja maksutavan, sinulla on mahdollisuus liittää tilaukseesi kommentti ja sinua pyydetään hyväksymään käyttöehtomme sekä tietosuojaselosteemme.

Kun vahvistat tilauksen tilaussivulla painamalla painiketta, tilaus lähetetään meille ja siitä tulee laillisesti sitova sopimus.

Sinulla on yhä oikeus peruuttaa.

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on mitään kysymyksiä tai kommentteja.