Pegasus

Pegasus

Guy Janot Humidorit ovat jo pitkään olleet sikariharrastajien suosikkeja, sillä ne ovat erinomaisen laadukkaita ja ylellisiä, silmäänpistäviä malleja. Toinen Pegasukseksi nimetty humidori-sarja Guy Janot -nimen alla on myös herättänyt sikarin ystävien huomiota kaikkialla. Kauniisti muotoillut, hienostuneet ja edulliset Pegasus-humidorit ovat asettaneet uuden standardin nykyaikaiselle sikarihumidorille.

]

Sikarihumidori uudelleen kuviteltuna
Pegasus-humidorimallisto heijastaa Guy Janot -käsityöläisten intohimoa ja halua luoda markkinoiden hienoimpia humidoreja. Oli se sitten osa Guy Janot- tai Pegasus-sarjaa, jokainen humidori on äärimmäisen laadukas ja tarjoaa sinulle varmasti vuosien ajan poikkeuksellista kosteudenhallintaa.
Pegasus-mallistosta löydät laajan valikoiman hienostuneita humidoreja, joista jokainen tuo miellyttävän ilmeen mihin tahansa sikarin säilytystilaan. Jokaisen humidorin muotoilussa on muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät Pegasus-humidoreista muista erottuvia:

Minimalistinen muotoilu
Pegasus-humidorit löytävät kauniin tasapainon tyylikkyyden ja toiminnallisuuden välillä luoden humidoreja, jotka ovat ylellisiä ilman teeskentelyjä. Pegasus-humidorit erottuvat edukseen erilaisten eksoottisten puulajien ja ainutlaatuisten viimeistelyjen mestarillisen käytön ansiosta. Lähes jokaisesta variaatiosta on tullut sikarifanien arvostama humidoriklassikko kaikentasoiseen makuun.Vankka rakenne
Jokaisessa humidorissa on raskaat saranat ja erittäin paksut seinät, jotka takaavat kestävyyden ja varmistavat, ettei kosteus pääse karkaamaan, mikä muuten riistäisi sikareilta arvokasta ilmankosteutta. Tuloksena on kestämään rakennettu humidori, joka tarjoaa turvallisen ja varman kodin arvokkaimmille sikareillesi.Luotettava kostutus
Guy Janot -ilmankostuttimet käyttävät nykyaikaista teknologiaa, joka tuottaa tasaisen kosteuden päivästä toiseen vain lorauksella tislattua vettä. Aina kun suhteellinen kosteus laskee alle noin 72 %:n, ilmankostutin vapauttaa kosteutta. Jos ilmankosteus nousee yli 72 %:n, se imee kosteutta. Useimmissa Pegasus-humidoreissa oleva itsesäätyvä ilmankostutin tarjoaa valtavaa kosteudenhallintaa, johon voit luottaa, ja jonka avulla sikarit pysyvät optimaalisessa kunnossa.


Sisältä ulkopuolelle
Koska humidorin ensisijainen tehtävä on säilyttää sikareita, jokainen Pegasus-humidori valmistetaan ennen kaikkea vakauteen ja sisätilan muotoiluun painottaen. Paksut seinät, vankasti rakennetut saranat ja korkealaatuinen espanjalainen setripuuvuoraus auttavat maksimoimaan kosteudenhallintaa ja minimoimaan kosteuden menetystä, joka voi johtaa kuiviin ja vaurioituneisiin sikareihin.

Jokaisen humidorin vankka rakenne toimii täydellisessä sopusoinnussa ilmankostuttimen kanssa, joten sinun ei tarvitse koskaan käyttää kosteusmittaria! Sinun tarvitsee vain pitää ilmankostutin täynnä tislattua vettä ja satunnaista kosteudenhallintaliuosta, ja se on siinä. Näin voit käyttää vähemmän aikaa sikareidesi tilasta huolehtimiseen ja enemmän aikaa parempien, tehokkaammin hoidettujen savukkeiden nauttimiseen.

Monissa humidoreissa on myös tilanjakajat, joiden avulla voit organisoida sikarit paremmin. Suuremman kapasiteetin humidoreissa voi olla myös irrotettavia tarjottimia tehden sikareiden lajittelusta ja löytämisesta helpompaa, kun on aika sytyttää suosikkisikarisi. Jokaisessa humidorissa on myös runsaasti tilaa, jos päätät päivittää ilmankostutinta.

Vaikka jokaisen humidorin sisustus tarjoaa vankkaa toiminnallisuutta, Pegasus-tiimi ymmärtää myös, että suuren humidorin on tarjottava miellyttävä ulkonäkö ja tuntuma. Pegasus-humidorin tulisi kohentaa sen tilaa, oli kodin tai toimiston sisustus sitten minkälainen tahansa. Niinpä jokaisen humidorin sisätilojen ylivoimaista muotoilua täydentävät kauniisti muotoillut ulkopinnat.

Ainutlaatuiset puulajit, lakat ja niiden oma erityinen kuorrutusmenetelmä antavat Pegasukselle erottamattoman tyylin. Tuloksena syntyneet humidorit tarjoavat juuri oikeanlaisen yhdistelmän muotoa ja toimivuutta, joka antaa sikarin ystäville kaikkialla syytä iloon.

Pegasus-mallisto

Olit sitten kotona tai liikkeellä, Pegasus-humidoreita on saatavilla eri kokoisina, jotta ne sopisivat kaikkiin tarpeisiisi. Jokainen humidori on suunniteltu optimoimaan tehokkuutta ja tarjoamaan silti elegantin, mutta ihastuttavan hillityn ulkonäön.

Valittavana on viisi peruskokoa:
100 sikaria: suuri kapasiteetti ihanteellisena pitkäaikaiseen säilytykseen tai kypsytykseen
80 sikaria: iskee tasapainon helppokäyttöisyyden ja kapasiteetin välille
50 sikaria: monipuolinen valinta jokapäiväiselle nautiskelijalle
35 sikaria: loistava vaihtoehto pöytätilan ollessa rajallinen
20 sikaria: sisältää integroidut magneettisulkimet, jotka sopivat erinomaisesti sikareiden säilyttämiseen turvassa matkoilla.

Pegasus-tiimi tarjoaa myös useita erilaisia puisia ulkopintoja, joista jokainen on saatavilla eri väreissä ja eri pintakäsittelyin tehostaakseen mitä tahansa sisustusta huomiota herättävällä tavalla. Muutamia suosikkejamme ovat:

 • Bamboo Black Frosted 20
 • Macassar Matte Convex 80
 • Walnut Frosted 35
 • Wenge Gloss 50

  Tämä koko- ja tyylivalikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita humidorin, joka sopii parhaiten sisustukseesi ja tehokkaimpaan tilankäyttöön. Tämä tapahtuu tinkimättä arvosta tai ilmaston hallinnan laadusta tehden Pegasus-humidoreista ihanteellisen valinnan niin yhdelle kuin kaikille.

  Peräänantamaton erinomaisuuden tavoittelu
  Guy Janot -humidorien ja Pegasus-humidorien takana olevat ihmiset toimivat vakaasti siinä uskossa, että ei riitä olla yksinkertaisesti alan paras. Täydellisyyden tavoittelu on loputonta, joten rimaa on jatkuvasti nostettava yhä korkeammalle. Tämä intohimo on rakkaudella rakennettu jokaiseen humidoriin.  Pegasus-humidori ei ainoastaan tarjoa sikareillesi luotettavaa, turvallista ja kauniisti muotoiltua kotia, vaan se antaa sinulle myös äärimmäisen lahjan: mielenrauhan. Uusi Pegasus-humidori antaa sikarikokemuksellesi siivet uusiin korkeuksiin kohoamiseksi.

Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.