Villa Spa

Villa Spa

Sikareidesi asianmukainen hoito on ratkaisevan tärkeää sikarikokemuksesta täysin nauttimisen kannalta, joten sinun ei pitäisi tyytyä juuri ja juuri riittäviin humidoreihin. Astu VillaSpaan sisään. VillaSpa-humidorit vievät sikarikostutuksen seuraavalle tasolle ja voimaannuttaen sinut varastoimaan, organisoimaan ja säilyttämään sikareitasi suurimmalla itsevarmuudella. Se on kuin kylpylä sikareillesi.


Erinomaisuutta sikareiden varastoinnissa
Kun VillaSpan perustaja Kurt Steinborn palasi liikematkalta 1990-luvulla ja löysi sikareita, joita oli huollettu väärin, hän kokosi ystävänsä, ja he ryhtyivät luomaan ratkaisua ongelmaan, joka on vaivannut niin monia sikariharrastajia: liikaa tai liian vähän kostutetut sikarit.

Steinborn ja hänen tiiminsä kehittivät innovatiivisen kostuttimen, joka tekisi sikareiden kostuttamisesta helpompaa, tehokkaampaa ja paljon luotettavampaa. Hän esitteli käänteentekevän keksintönsä vuonna 2003 ja nimesi sen CigarSpa-elektroniseksi kostutusjärjestelmäksi. Markkinoilla saatavilla olevien humidorien laatu ei kuitenkaan vakuuttanut Steinbornia. Hän päätti, että hänen kostuttimensa tarvitsi kunnon humidorin näyttääkseen todellisen potentiaalinsa.

Steinborn yhdisti voimansa humidori- ja tarvikevalmistaja Siglon kanssa luodakseen humidorin, joka olisi sopiva koti elektroniselle CigarSpa-kostuttimelle. Näin syntyivät VillaSpa-humidorit. Hienosti muotoillut tuotteet ovat sittemmin saavuttaneet maineen poikkeuksellisen hyvästä kostutuksesta kauniiden, hillittyjen malliensa kera.Jokainen VillaSpa-humidori tarjoaa houkuttelevan ulkonäön ja tuntuman valikoimalla viimeistelyjä, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa kotiin tai toimistoon. Klassisesta mustasta tai valkoisesta viimeistelystä elinvoimaisempiin väreihin, kuten keltaiseen, punaiseen tai violettiin, löydät varmasti sisustukseesi sopivan ilmeen.

VillaSpa-humidorit on luotu vakaville sikariharrastajille ja tarjoavat parhaat vaihtoehdot niille, jotka haluavat:

 • korkeinta kosteuden säätölaatua
 • tilaa yli 200 sikarille
 • monipuolisuutta sikareiden organisointiin
 • erittäin kestävää rakennelaatua
 • perinteisen ja modernin muotoilun sekoituksen.

  Vaikka VillaSpa-humidorit eivät ole markkinoiden budjettiystävällisimpiä vaihtoehtoja, ne todistavat arvonsa erinomaisella kokonaissuorituskyvyllään joka päivä. Todisteena ovat jokaisen humidorin suunnittelun ja rakentamisen hienoimmat yksityiskohdat.

  VillaSpa Humidor
  Jokaisessa humidorissa on erittäin vahva MDF:stä (keskitiheästä kuitulevystä) valmistettu runko. Tavallista vaneria tiheämpi MDF-levy sisältää lämpökäsiteltyjä puukuitukerroksia yhdistettynä vahaan ja liimamateriaaleihin. Tämä kivikova ydin laajenee ja kutistuu epätodennäköisemmin, kuten luonnollinen puu usein tekee, tehden siitä optimaalisen valinnan humidorien valmistukseen.  Tämä taidokkaasti muotoiltu materiaali mahdollistaa myös halutumman pinnan vailla luonnonpuussa esiintyviä oksia tehden MDF:stä täydellisen valinnan viilujen käyttämiseen. Viilut on koottu asiantuntevasti käsityöläisten toimesta, jotka ovat taitojensa huipulla. Viilut luovat tyylikkään, silmiä hivelevän ulkokuoren sekä sisätilat, jotka soveltuvat ihanteellisesti sikareiden säilyttämiseen.

  Kaikkien VillaSpa-humidorien sisäpuolen viilu on okoumea, eksoottista puuta, joka on asiantuntijoiden suosima valinta. Puu imee hyvin kosteutta, mikä auttaa ylläpitämään tasaista kosteudenhallintaa. Okoume antaa myös hyvin vähän hajua, joten puu ei vaikuta sikareiden aromiin, kuten tapahtuu muiden puulajien, kuten espanjalaisen setrin, kanssa.

  VillaSpa-humidoreissa on muitakin muotoiluelementtejä, jotka tekevät jokaisesta luomuksesta sikarin ystävän unelman. Erittäin suurista kahvoista saa hyvän otteen tehden humidorin siirtämisestä helpompaa ja kätevämpää. Raskaat kvadranttisaranat tarjoavat vakautta ja auttavat varmistamaan, että kansi aukeaa ja sulkeutuu mahdollisimman helposti.  Kaksi eritasoista säilytystilaa antaa sinulle joustavuutta organisoida sikarisi tehokkaammin. Ylemmällä tasolla on kaksi siirrettävää tarjotinta, jotka on ventiloitu ilmankierron parantamiseksi. Alemmalla tasolla on runsaasti tilaa sikareille ja mukana tulevalle CigarSpa-kostutuslaitteelle.

  VillaSpan sydän ja sielu
  Jokaisen VillaSpa-humidorin menestyksen ytimessä on elektroninen CigarSpa-kostutin. Tämä ainutlaatuinen laite tekee sikareiden kostuttamisesta helppoa, luotettavaa ja vaivatonta. Tämän saksalaisvalmisteisen laitteen poikkeuksellinen muotoilu ja rakenne asettavat uuden standardin ilmankostuttimille ja antavat sinulle mielenrauhan siitä, että sikarisi ovat aina optimaalisessa kunnossa.  CigarSpa toimii hienostuneen pehmeän haihdutuskalvojärjestelmän avulla, joka tarjoaa kostutusta hitaasti ja jatkuvasti, jotta sikarit mukautuvat helposti kaikkiin ympäristön muutoksiin. Kalvojen ainutlaatuisen rakenteen ansiosta laite on täytettävä tislatulla vedellä vain noin 4-6 kuukauden välein. Tarkkuusrakennettu, erityisesti 50-500 sikarin ylläpitoon tarkoitettu CigarSpa on täydellinen lisä VillaSpa-humidoriin.

  Tehokkaan sisäisen mikroprosessorin avulla voit säätää kosteustasoja pelkällä yhdellä painikkeella. Voit hienosäätää kostutusta 55 %:n ja 75 %:n välillä löytääksesi haluamasi tason. Voit myös seurata nykyisiä olosuhteita, keskimääräistä kosteustasoa ja keskilämpötilaa digitaalisen näyttöpaneelin ansiosta.

  Siinä missä monet elektroniset ilmankostuttimet aiheuttavat turhautumista ärsyttävien johtojen takia, jotka kulkevat ulkoisiin pistorasioihin, CigarSpassa on pitkäikäinen akku, joka voi toimia jopa kolme vuotta yhdellä latauksella. Ei enää hankaluuksia johtojen kanssa tai pyrkimystä sijoittaa kostutinta pistorasian lähelle. Sisäänrakennettu näyttö jopa varoittaa, kun akun varaus alkaa olla vähissä, ja kun on aika lisätä vettä.

  CigarSpa tekee sikareiden kostuttamisesta helpompaa ja tehokkaampaa kuin koskaan ennen. Tällä voimakkaalla kostutusjärjestelmällä sydämessään VillaSpa-humidori nousee yhdeksi parhaista nykyisin saatavilla olevista sikarihumidoreista. Jos haluat, että sikarisi pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa, VillaSpa-sikarihumidori CigarSpa-kostuttimella on helppo valinta.

  Sikareidesi ansaitsema koti
  Houkutteleva ulkonäkö, asiantunteva rakenne ja helppohoitoisten VillaSpa-humidorien luotettava kosteudensäätö tekevät niistä voittavia vaihtoehtoja, joihin voit luottaa päivästä toiseen. VillaSpa-humidorit tarjoavat paljon muutakin kuin vain kostutettua säilytystilaa. Innovatiivisen CigarSpa-kostuttimen avulla VillaSpa-humidorit tarjoavat, kuten Steinborn ja hänen tiiminsä julistavat, "hyvinvointia sikareille." Anna sikareillesi niiden ansaitsemaa hoitoa VillaSpa-humidorilla.

Kaikki hinnat sisältävät jo arvonlisäveron.. Ilmainen toimitus 99,00 € lähtien. Alle 99,00 € arvoisia tilauksia koskee erillinen toimitusmaksu. Yliviivatut hinnat ovat suositeltuja myyntihintoja.