Lamborghini Toro sytytin, punainen Lamborghini Toro sytytin, punainen kuva 2 Lamborghini Toro sytytin, punainen kuva 6 Lamborghini Toro sytytin, punainen kuva 8 Lamborghini Toro sytytin, punainen kuva 10
Lamborghini Toro sytytin, punainen

Lamborghini Toro sytytin, punainen


5,0 (1 Arvostelu)
99,00 €

Ilmainen toimitus
Saatavuus: Loppuunmyyty

Määrä

Ferruccio Lamborghinin legendaarisista superautoista hänen poikansa Antonio "Tonino" Lamborghinin suosittuun sikaritarvikesarjaan, Lamborghinin nimi on synonyymi huippuluokan hienostuneisuudelle ja intohimoiselle italialaiselle luonteelle. Tonino Lamborghini Toro -sikarisytytin on malliesimerkki, joka varmasti ilahduttaa sikarin ystäviä, jotka etsivät sytytintä, jossa on enemmän persoonallisuutta.

Lamborghini Toro -sikarisytytin Red on Lambo-tyylin ruumiillistuma huomiota herättävällä punaisella ja kiillotetulla hopeisella viimeistelyllä, jota korostaa rohkeasti Lamborghinin kuuluisa härkäkilpi-logo. Sytyttimen sytytysliipaisimessa olevat harjanteet tuovat lisää näyttävyyttä ja tekevät siitä välittömän keskustelun herättäjän.

Toro ei kuitenkaan ole pelkkää ulkonäköä varten, sillä se tarjoaa korkeatehoisen, kulmikkaan taskulampun liekin, joka sopii täydellisesti sikareiden sytyttämiseen riippumatta siitä, minne matkasi vievätkin sinut. suojakannen kääntäminen auki ja ainutlaatuisesti muotoillun laukaisupainikkeen painaminen käynnistää suihkuliekin toimintaan. Voit myös tarkistaa butaanin polttoainetason punaisen polttoainetasoikkunan avulla. Kun punainen väri haalistuu, on aika lisätä butaania. Niin helppoa se on!

Kilparadalta sikari-loungeen Lamborghini saa yleisön kuohumaan kuin mikään muu, ja olet varmasti huomion keskipisteenä Toro-sytyttimen kanssa. Jos haluat sytyttimen, joka on yhtä aikaa luotettava, hienostunut ja täynnä asennetta, Toro on varmasti juuri sinulle sopiva.

EAN-koodi:
4260128725148
Tuotetunnus:
91001
Muuta:
Ei yhtään
Mitat:
68 mm x 37 mm x 7 mm
Väri:
Punainen
Polttoaineikkuna:
ei
Pinnoite:
Kromattu
Optimoitu piipunpolttajille:
ei
Liekkitekniikka:
Kaasuliekki
Liekkien määrä:
1
Merkki:
Lamborghini
Tuotteen paino:
85 g
Valmistettu:
Metalli
Paloaine:
Butaanikaasu
Malli:
Toro

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

 Asiakkaiden arviointeja
 5,0/5   (1 Arvostelu)
 100% (1 Arvostelu)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 02 Feb 2011