Xikar Flash Single Jet Flame Lighter Black

Xikar Flash Single Jet Flame Lighter Black


4,4 (5 Arvioinnit)
39,90 €

Saatavuus: Loppuunmyyty

Määrä

Vaikka Xikar tunnetaan vaikuttavasta sikarileikkureiden valikoimasta, se tarjoaa myös laajan valikoiman joitakin sikarimaailman innovatiivisimpia sytyttimiä. Flash-sarja toteuttaa kauniisti Xikarin missiota luoda tarvikkeita, jotka ovat yhtä aikaa toimivia, tyylikkäitä ja mukavia käyttää.

Xikar Flash Single Jet Flame -sytyttimen nykyaikaiset ääriviivat Musta tekevät siitä ihanteellisen valinnan modernille sikarinystävälle. Sytyttimen musta viimeistely kromiakseleilla antaa hienostuneen ilmeen, joka on show'n tähti tilaisuudesta riippumatta.

Kestävässä ulkokuoressa on erittäin suuri polttoainesäiliö ja tehokas tuulen kestävä suihkuliekki, joka tarjoaa luotettavan liekin myös tuulisimmissa olosuhteissa. Sytyttimen sytyttäminen on yhtä yksinkertaista kuin peukalon painallus sytyttimen etupuolelle asennettuun sytytykseen. Voit säätää liekin ihanteelliselle korkeudelle sytyttimen pohjassa olevalla liekin säätölaitteella.

Mihin ikinä menetkin, tämän hoikan kaunottaren avulla sytytät sikarit tarkasti ja ihmeellisellä tyylillä, joka tekee sinusta varmasti huomion keskipisteen. Jos haluat sytyttimen, joka on luotettava, sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja jossa on juuri oikea ripaus tyyliä, Xikar Flash on sinua varten.

EAN-koodi:
4260128729320
Tuotetunnus:
1506bk
Pinnoite:
Ei yhtään
Liekkitekniikka:
Kaasuliekki
Materiaali:
ABS-muovi
Polttoaine:
Butaanikaasu
Optimoitu piipunpolttajille:
ei
Tuotteen paino:
54 g
Väri:
Musta
Lisäominaisuudet:
Ei yhtään
Liekkien määrä:
1
Merkki:
Xikar
Mitat:
15 mm x 39 mm x 73 mm
Polttoaineikkuna:
ei

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

 Asiakkaiden arviointeja
 4,4/5   (5 Arvioinnit)
 60% (3 Arvioinnit)
 20% (1 Arvostelu)
 20% (1 Arvostelu)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 12 Jan 2022
 16 Sep 2020
 12 Feb 2014
 06 Nov 2013