Martin Wess Havane Tupla-Sikarikotelo Robustos-sikareille 934 Martin Wess Havane Tupla-Sikarikotelo Robustos-sikareille 934  kuva> 2 Martin Wess Havane Tupla-Sikarikotelo Robustos-sikareille 934  kuva> 3 Martin Wess Havane Tupla-Sikarikotelo Robustos-sikareille 934  kuva> 4 Martin Wess Havane Tupla-Sikarikotelo Robustos-sikareille 934  kuva> 5
Martin Wess Havane Tupla-Sikarikotelo Robustos-sikareille 934

Martin Wess Havane Tupla-Sikarikotelo Robustos-sikareille 934


5,0 (1 Arvostelu)
56,00 €

Saatavuus: Loppuunmyyty

Määrä

Martin Wess on jo pitkään ollut luotettu lähde ylellisille nahkatuotteille sikariharrastajien keskuudessa, jotka ovat erityisen kiinnostuneita laajasta sikarikoteloiden valikoimasta. Ehkä missään ei ole paremmin osoitettu Martin Wessin ansaittua mainetta muodon, toiminnallisuuden ja runsauden yhdistämisestä kuin Martin Wess Havane Double Case Robustos 934:ssä.

Tämä hieno sikarikotelo kerää varmasti huomiota luonnollisella Havannan ruskealla aidolla naudannahkaisella ulkokuoren :llä. Hienostuneet tikkaukset korostavat tyylikästä, nykyaikaista ulkoasua häiritsemättä sitä. Pehmeästä vuohennahasta valmistettu sisusta tarjoaa ainutlaatuisen miellyttävän tuoksun ja superpehmeän kodin sikareillesi, kun olet liikkeellä.

Sopii mihin tahansa tilaisuuteen, ja tämän sikarikotelon avulla voit kuljettaa kaksi suosikkisikariasi Robusto-koossa moitteettomalla tyylillä. Jos haluat pitää käsilläsi sikarin, joka on pidempi kuin Robusto, se ei ole ongelma tämän kaunottaren kanssa! Liukuvan, teleskooppisen muotoilun ansiosta voit mukautua eripituisiin sikareihin, joten sinulla on aina juuri oikea sikari työhön.

Kauniin ulkonäkönsä ja tuntumansa sekä vaikuttavan monikäyttöisyytensä ansiosta Martin Wess Havane Double Case Robustos 934 on moderni klassikko, johon voit luottaa riippumatta siitä, kuinka muodollisessa tai rennossa ympäristössä toimitaan.

Sikarin muoto:
Robusto
Materiaali:
Nahka
Väri:
Ruskea
Merkki:
Martin Wess
EAN-koodi:
4260412685653

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

 Asiakkaiden arviointeja
 5,0/5   (1 Arvostelu)
 100% (1 Arvostelu)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 13 Feb 2021