Cigarspa kostutin

Cigarspa kostutin


4,5 (2 Arvioinnit)
368,00 €

Ilmainen toimitus
Saatavuus: heti / varastossa Saa se 3-5 työpäivän sisällä

Määrä

CigarSpan tunnuslause on Wellness for Cigars, ja se antaa sinulle vilauksen juuri siitä, mitä maailmankuulu elektroninen CigarSpa-kostutusjärjestelmä voi tehdä sikarikokoelmallesi. Tämän monipuolisen ja tehokkaan laitteen avulla voit rentoutua ja rauhoittua antaen ilmankostuttimen tehdä kaiken työn pitääkseen sikarisi optimaalisessa kunnossa.

CigarSpa hyödyntää pehmeää haihdutuskalvojärjestelmää, jonka ansiosta sinun tarvitsee lisätä tislattua vettä vain 4-6 kuukauden välein. Tehokkaan, mukaan kuuluvan mikroprosessorin avulla voit säätää kosteustasoa 55-75 %:n välillä, jotta voit valita sikareillesi ihanteellisen kosteustason.

CigarSpassa on pitkäkestoinen akku , joka ei tarvitse mitään ärsyttäviä kaapeleita, jotka työntyvät ulos kostuttimestasi. Lisää vain vettä, aseta se humidoriin 50-500 sikarin kapasiteetilla, ja se on siinä. Digitaalisen näytön avulla voit seurata keskimääräistä kosteustasoa, keskilämpötilaa ja senhetkisiä olosuhteita. Se ilmoittaa myös, milloin vesi ja akun varaustaso alkavat käydä vähiin.

Erinomaisen toiminnallisuutensa, tehokkaan liitäntänsä ja vähän huoltoa vaativan rakenteensa ansiosta CigarSpa-kostutusjärjestelmä on yksinkertaisesti yksi parhaista tavoista huolehtia sikareistasi. Hemmottele itseäsi ja sikarejasi CigarSpalla.Väri:
Harmaa
Merkki:
CigarSpa

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

 Asiakkaiden arviointeja
 4,5/5   (2 Arvioinnit)
 50% (1 Arvostelu)
 50% (1 Arvostelu)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 18 Jul 2024
 28 May 2019