Guy Janot Pianolakkahumidori 35, musta

Guy Janot Pianolakkahumidori 35, musta


-11% Alennus
276,00 €
311,00 €

Ilmainen toimitus
Saatavuus: Saatavilla 2-5 työpäivän kuluessa

Määrä

Guy Janot tarjoaa joitakin hienoimmista nykyisin saatavilla olevista humidoreista, jotka tuovat hienostuneisuutta jokaiseen kotiin tai toimistoon. Mikään niistä ei ehkä kohenna sisustusta elegantimmin ja tyylikkäämmin kuin Guy Janot Piano Lacquer Humidor Black 35.

Tämä humidori on puettu silmiinpistävään, mustaan lakkapianopinnoitteeseen, joka huokuu ylellisyyttä riippumatta siitä, mihin se sijoitetaan. Tämän kaunottaren kannen avaaminen paljastaa erittäin kestävät premium-kvadranttisaranat, jotka takaavat pehmeän liikkeen ja vankan tuntuman. Sisätilat on vuorattu espanjalaisella setrillä, ja yhdessä tilanjakajan kanssa ne luovat ihanteellisen ympäristön jopa 35 Corona-kokoiselle sikarille.

Kosteus tulee erittäin tehokkaan Guy Janot -kostuttimen kautta, joka käyttää mineraalikivimateriaalia johdonmukaisuuden ja luotettavuuden takaamiseksi. Mineraalikivi mukautuu ilmaston luonnollisiin vaihteluihin varmistaakseen sikareille täydellisen kosteuden. Tislatun veden lisääminen tarpeen mukaan, noin neljän viikon välein, on ainoa tarvittava säännöllinen huolto.

Kauniilla muotoilullaan ja erinomaisella kosteudenhallinnallaan Guy Janot Piano Lacquer Humidor Black 35 tarjoaa hienostuneen luonteen, jonka pitäisi miellyttää vaativimpia harrastajia. Loistava valinta niille, jotka haluavat kompaktin humidorin, joka tarjoaa monipuolisuutta koon ja sikarikapasiteetin suhteen.

Varustettu kosteusmittarilla:
ei
Lukko ja avain humidorin sulkemiseksi:
ei
Materiaali:
Puu
Length:
260
Leveys:
200 mm
Korkeus:
100 mm
Väri:
Musta
Merkki:
Guy Janot
Tuotetunnus:
616
EAN-koodi:
4260564930960
 Asiakkaiden arviointeja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tuotetta