BOM Tristar sytytin Silver

BOM Tristar sytytin Silver


2,8 (6 Arvioinnit)
26,00 €

Saatavuus: heti / varastossa Saa se 3-5 työpäivän sisällä

Määrä

Kun olet ulkona liikkeellä ja valmis sytyttämään maukkaan sikarin, mikään ei ole turhauttavampaa kuin sytytin, joka ei pysy sytytettynä, tai kun et löydä sikarileikkuria silloin, kun sitä tarvitset. Loistava ratkaisu näihin yleisiin ongelmiin on BOM Tristar Lighter.

BOM Tristar Lighter Silver on loistava vaihtoehto aktiiviselle sikarin ystävälle, sillä sen tyylikäs ja moderni malli on puettu klassiseen kromi- ja hopeapintaan. Nykyaikaisen tyylinsä ansiosta se sopii luonnollisesti lähes mihin tahansa tilaisuuteen, oli se sitten muodollinen tai rento.

Paina vain sytytysliipaisinta alaspäin ja vapauta kolme suuritehoista suihkuliekkiä, jotka sytyttävät sikarisi helposti jopa tuulisimpina päivinä. Suuren liekin säätöruuvin ansiosta liekin tason muuttaminen ei ole lainkaan ongelma. Sytyttimessä on myös erittäin suuri polttoainesäiliö ja polttoainetasoikkuna, jonka ansiosta voit käyttää vähemmän aikaa butaanista huolehtimiseen ja enemmän aikaa rentoutumiseen sikareidesi parissa.

Sytyttimen pohjasta nousee esiin integroitu painettava leikkuri, joka antaa sinulle mielenrauhan siitä, että sinulla on aina leikkuri käden ulottuvilla. Nautitpa sitten päivästä golfkentällä tai lähdit suureen seikkailuun, BOM Tristar Lighter on se, jonka haluat ottaa mukaan matkalle.

EAN-koodi:
4260327156590
Materiaali:
Ruostumaton teräs
Liekkityyppi:
Kaasuliekki
Liekkien määrä:
3
Malli:
6998
Muuta:
Integroitu yhden koon sikaripora
Merkki:
BOM
Tuotetunnus:
BOM Tristar Lighter Silver
Väri:
Kaksivärinen
Plottoaineikkuna:
kyllä
Polttoaine:
Butaanikaasu
Optimoitu piipunpolttajille:
ei

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

 Asiakkaiden arviointeja
 2,8/5   (6 Arvioinnit)
 33% (2 Arvioinnit)
 17% (1 Arvostelu)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 50% (3 Arvioinnit)
 09 Mar 2020
 16 May 2014
 12 May 2014
 26 Apr 2014
 01 Mar 2014
 17 Feb 2014