adorini Puroso Double Jet terä mustaa Solingen-terästä

adorini Puroso Double Jet terä mustaa Solingen-terästä


4,7 (14 Arvioinnit)
49,00 €

Saatavuus: heti / varastossa Saa se 3-5 työpäivän sisällä

Määrä

Jos etsit laadukkaalta sytyttimeltä eniten joustavuutta ja hallintaa, sinun ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin adorinin Puroso Double Jet Lighter Black Solingen Blade -tuotteeseen. Tämä kaunotar on suunniteltu tarkkaan liekin hallintaan, mukavaan käsittelyyn ja monipuoliseen leikkuutehoon, ja se tekee kaiken, mikä tuo tarkkuuden ja hauskuuden takaisin sikarinpolttokokemukseen!

Ergonomisesti muotoiltu ja 45 asteen kulmaan taivutettu pää antaa butaanisytyttimelle erinomaisen tuntuman käteen ja auttaa samalla tarkentamaan paremmin sytyttimen tuulenpitävän kaksoissuihkuliekin suuntaa. Yhdellä peukalon painalluksella suojakorkki nousee ja paljastaa sytytyskotelon, jossa kaksoisliekki syttyy toimintaan valmiina saamaan sikarit palamaan täydellisen nopeasti ja helposti. Voit pitää polttoainetasoa silmällä kätevästi sijoitetun polttoaineikkunan avulla, joten et koskaan joudu turhautumaan yrittäessäsi sytyttää sikariasi tyhjällä sytyttimellä.

Sytyttimen kyvyt eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä tässä monitoimityökalussa on myös sisäänrakennettu painettava leikkuri sikareille, joka on valmistettu maailmankuulusta Solingen-teräksestä ja sopii käytettäväksi lähes kaikenkokoisiin sikareihin. Toinen kätevä lisäys on sikarin neula, jota voidaan käyttää paitsi pistoleikkurina tai vedon parantajana, myös sikarin pään pitämiseen, jotta saat kaiken nautinnon irti viimeisestä savukkeen palasesta polttamatta sormiasi.

Tyylikäällä, mustalla ja modernilla muotoilulla adorini Puroso Double Jet Lighter tarjoaa voittoisan yhdistelmän sytytys- ja leikkuutehoa, joka mahdollistaa valtavan tarkkuuden ja hallinnan riippumatta siitä, missä tai milloin on aika nauttia hyvästä sikarista. Tämä sikaritarvikemaailman tähti on todella loistava valinta.

Liekkityyppi:
Kaasuliekki
Liekkien määrä:
2
Materiaali:
Ruostumaton teräs
Väri:
Musta
Merkki:
Adorini
Muuta:
Sikaripora (yksi koko)

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

 Asiakkaiden arviointeja
 4,7/5   (14 Arvioinnit)
 71% (10 Arvioinnit)
 29% (4 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)