digitaalinen adorini-kosteusmittari, kompakti

digitaalinen adorini-kosteusmittari, kompakti


4,7 (3 Arvioinnit)
34,00 €

Saatavuus: heti / varastossa Saa se 3-5 työpäivän sisällä

Määrä

Ilmankostuttimen lisäksi ei ehkä ole mitään tehokkaampaa välinettä turhautumisen lievittämiseksi ja mielenrauhan tuomiseksi sikarin ystäville kuin laadukkaan kosteusmittarin lisääminen. Adorinin Digital Hygrometer Compact on ihanteellinen esimerkki, joka valvoo sikarikostuttimen ympäristöä niin hyvin, että siitä tulee varmasti korvaamaton osa sikarikostutusarsenaalia.

Yksinkertaista ja toimivaa muotoilua korostavat alumiiniset etupaneelit, jotka yhdistyvät helposti luettavaan käänteiseen näyttöön, jossa on vaaleat merkit tummalla taustalla ja joka antaa tyylikkään modernin ilmeen. Kapasitiivinen anturi tarjoaa suuritehoista tarkkuutta, jotta sinun ei tarvitsisi arvailla kosteutta tai lämpötilaa. Laite näyttää nopealla painalluksella nykyisen lämpötilan celsius- tai Fahrenheit-asteina ja nykyisen kosteuden sekä kolmen päivän keskiarvot, jotta voisit paremmin kartoittaa kosteuden vaihteluja humidoriympäristössäsi.

Tämä kompakti kosteusmittari, jonka joustavuutta on korostettu, mahtuu käytännössä minne tahansa. Siinä on integroitu jalusta sekä magneetti takana, joten oikean paikan löytäminen tälle huipputekniselle laitteelle on helppoa. Laite toimitetaan esikalibroituna, mutta sinulla on myös mahdollisuus manuaaliseen kalibrointiin, mikä lisää joustavuutta. Adorini Digital Hygrometer Compact antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä nauttimaan sikareistasi sen tehdessä kaiken työn.

Kiinnitys:
Magneetti
Lämpötilan tarkkuus:
+-1ºC
Näyttö:
Digitaalinen
Mitat:
85 mm x 19 mm x 34 mm
Väri:
Hopea
Merkki:
Adorini
Mittaustekniikka:
Elektroninen anturi
EAN-koodi:
4260412681808

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

 Asiakkaiden arviointeja
 4,7/5   (3 Arvioinnit)
 67% (2 Arvioinnit)
 33% (1 Arvostelu)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)
 0% (0 Arvioinnit)