Siglo Bullet Cutter AC Glossy Black
Siglo Bullet -leikkuri AC Kiiltävän musta

Siglo Bullet -leikkuri AC Kiiltävän musta


-11% Alennus
78,00 €
88,00 €

Saatavuus: Tilapäisesti loppunut varastosta. Ei toimituspäivää tiedossa

Määrä

Jos olet kyllästynyt kantamaan mukanasi tilaa vieviä leikkureita, tai jos sinulla on vaikeuksia pitää leikkureita silmällä, painettavat avaimenperäleikkurit ovat ratkaisu. Silti monissa niissä on puutteita sekä muodon että toiminnan laadussa. Tässä kohtaa Siglo Bullet Cutter astuu kuvaan pelastamaan päivän.

Ihanteellisena vaativille, liikkeellä oleville harrastajille Siglo Bullet Cutter AC Glossy Black -tuotteessa on ainutlaatuinen, kapeneva muotoilu, joka on saanut inspiraationsa luodista. Leikkuri on valmistettu messingistä ja metalliseoksesta, joka yhdistyy kiiltävän mustaan viimeistelyyn, joka antaa kiehtovan hienostuneen ilmeen.

Tukevan avaimenperän ansiosta leikkuri on helppo pitää lähellä viemättä paljon tilaa taskusta. Sisäinen lukitusmekanismi leikkurin sisällä pitää pyöreän terän turvassa, kunnes on aika leikata sikari. Vain nopealla ulkokuoren käännöksellä terä nousee esiin ja tuottaa tarkan painettavan leikkauksen. Kun olet valmis, käännä vain, kunnes terä on jälleen piilossa. Niin yksinkertaista se on.

Helppokäyttöisyytensä ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta Siglo Bullet Cutter on täydellinen valinta, jos haluat nauttia sikareista ja matkustaa moitteettomalla tyylillä. Mukana tuleva samettisuojapussi ja lahjapakkaus tekevät siitä loistavan lahjan erityiselle henkilölle.

Leikkurin tyyppi:
Sikaripora
Materiaali:
Metalli
Väri:
Musta/kromi
Merkki:
Siglo
 Asiakkaiden arviointeja
Kukaan ei ole vielä arvioinut tuotetta